Connect with us

#celeb

Asyik cari gaduh, Janna Nick menangis mohon maaf pada netizen

Pelakon popular, Nurul Jannah Muner atau lebih dikenali sebagai Janna Nick menerima tamparan hebat daripada warganet apabila sering mengeluarkan kenyataan yang mengundang kecaman orang ramai.

Seakan-akan menyesal dengan tindaknnya, semalam dia memuat naik sebuah video di laman sosial Instagram memohon maaf secara terbuka kepada warganet dan semua orang yang pernah terguris hati dengan dirinya sebelum ini.

Menerusi video berkenaan, pelakon berusia 26 tahun itu kelihatan sedih dan tidak dapat menahan air mata sewaktu meluahkan segala perasaan yang terbuku di hatinya, ikhlas ditujukan kepada warganet dan peminat.

Saya mohon maaf!

“Saya memohon maaf daripada semua seandainya saya ada mengguris perasaan sesiapa. Saya sedar akan kekhilafan saya dan saya sedar siapa lah saya tanpa sokongan anda,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Pada masa yang sama, pelakon drama Melastik Ke Hatimu itu turut meluahkan rasa kesal dan melabelkan dirinya ‘bodoh’ kerana bergaduh dengan warganet dan peminat yang sentiasa menyokong kerjayanya selama ini.

Dia berasa sangat sedih dengan sikapnya, lebih-lebih lagi apabila drama terbarunya itu menjadi ‘trending’ di media sosial, membuktikan warganet masih menyokong walaupun sewaktu dirinya menimbulkan pelbagai kontroversi.

Advertisement

“Bila you guys support drama tu, trending kan drama tu, aku ni gaduh dengan orang, gaduh dengan peminat yang support drama aku,
“Statement yang pasal orang biasa dan artis tu, betul-betul takde niat nak membezakan artis dengan orang biasa. Tapi saya tetap mengaku salah saya, dekat sini saya nak beritahu yang artis tu orang biasa juga.
“Saya orang biasa, saya buat salah saya minta maaf. Jadi saya harap semua maafkan saya. Sesiapa yang kenal saya tolong maafkan saya. Saya cuma nak mulakan tahun 2021 dengan positif,” luahnya dengan penuh sebak.

Janna mengakhiri video tersebut dengan mengaku kesalahannya dan menegaskan bahawa dia juga merupakan orang biasa yang tidak lari daripada melakukan kesilapan, tidak seperti kenyataan yang dikeluarkannya dahulu.

Tiada manusia yang sempurna

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet serta pengikutnya menasihati Janna agar bersabar dan menerima permohonan maaf daripada pelakon berkenaan.

Ada hikmah di sebalik setiap kejadian

Sentiasa sokong!

Selain pelakon, Janna juga merupakan seorang pengacara, dan penyanyi. Dia mula bergiat aktif dalam bidang lakonan dengan memegang watak tambahan dalam telefilem Cinta Vlog (2012).

Jadi selepas ini, Janna – 0 dan netizen – 0 lah ya?

Advertisement

Sumber: Instagram Janna Nick

"Manusia itu asalnya dari tanah, makan hasil tanah, berdiri di atas tanah, akan kembali ke tanah. Kenapa masih bersifat langit?" - Hamka

Continue Reading
Advertisement