Connect with us

#brandedcontent

Dalam banyak2 snek, kenapa Corntoz jadi kegemaran Sean Lee?

Kalau menjenguk ke dapur rumah korang, mesti ada jajan untuk dimakan pada waktu terluang terutama ketika menonton drama sampai tak sedar habis sebungkus dimakan.

Tapi, korang pasti mempunyai snek kegemaran yang wajib dibeli setelah berjaya memikat hati dan selera seolah-olah ‘ketagih’ untuk menikmati hampir sepanjang masa.

Jangan risau, bukan korang je macam tu! Pelakon dan pengacara, Sean Lee juga terjebak sama dengan snek Corntoz. Memang layan snek jagung ni, makin mengunyah, makin tak boleh berhenti!

Korang jangan tak tahu! Corntoz bukan hanya terdapat satu jenis, tetapi tiga rasa berbeza seperti Chilli Cheez, Hotz & Spicy dan Smoky BBQz yang memang rasa ‘kaw’ dengan setiap gigitan.

Tak payah risau kalau makan Corntoz tak henti sebab ianya dibakar dan bukan digoreng. Memang la layan habis satu ngap!

Bagi korang yang merancang untuk melepak dengan member sambil buat makan-makan, Corntoz adalah pilihan terbaik kerana harganya hanya RM2.10 tetapi didatangkan dalam pek besar 100g. Konfem lebih best, lebih besar, lebih boom!

Siap boleh ‘sharing’ lagi dengan orang lain, memang berbaloi untuk dibeli. Sedap pun sedap, murah pula tu!

Sebab itulah Sean pun bukan main teruja bila dikelilingi dengan Corntoz pelbagai perisa sampai tak tahu nak makan mana satu, semua enak dan ranggup untuk dikunyah.

Jom layan video Sean dan geng barunya, Pinko! Seekor kuda warna pink yang sangat sangat cute! Jangan lupa tonton Corntoz minisode setiap hari Jumaat di Corntoz Facebook dan YouTube.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari Facebook, Instagram dan YouTube Corntoz Malaysia ya!  Jangan lepaskan peluang bagi merasai ketiga-tiga perisa Corntoz yang pasti membuatkan korang berasa BOOM. Beli je kat Shopee atau boleh dapatkan Corntoz di supermarket berdekatan dengan korang!

Continue Reading
Advertisement