Connect with us

#brandedcontent

Diskaun ‘Hangat’ Harga Pakaian Hanya di Parkson Mad About Denim 2020

Nak beli baju, tapi nak jimat jugak…

Bermula 29 Okotber sehingga 22 November 2020, di seluruh Parkson menawarkan nilai hebat bagi pakaian harian, OOTD, kasual dan pelbagai jenis pakaian lagi.

Sudah tentunya pelbagai jenama terkemuka akan terlibat dalam tawaran eksklusif dipromosi Mad About Denim 2020 ni seperti jenama Lavine, Update, Goggles, Conquest, Soda dan banyak lagi!

Potongan harga serendah RM19.00!

Jangan lepaskan peluang untuk merasai potongan harga bermula serendah RM19.00 dan menikmati diskaun sebanyak 10% hingga 50% untuk pelbagai jenis pakaian.

Sudah semestinya kualiti pakaian akan membuatkan korang tak rugi untuk beli, walaupun dijual dengan harga cukup murah!

Makin cun laa ambil gambar pakai baju baru

Tak kan nak bergambar OOTD letak di media sosial berkain batik je kan. Jadi, para wanita boleh mendapatkan pakaian denim dengan hanya RM100 bagi 2 jeans yang setiap satunya berharga RM69. Tapi ingat, untuk jenama terpilih sahaja tau!

 

Abang2 dah ready ke nak pergi shopping?

Untuk kaum Adam pula, jangan khuatir, korang juga akan dapat potongan harga yang memang berbaloi! Hanya dengan membayar RM139, anda boleh mendapat 2 denim jenama Milano yang mana harga untuk satu jeans tersebut antara RM99 hingga RM119. Jimat bukan?

Bagi peminat jenama Bontton pula, jeans yang berharga RM69 setiap satu boleh diperoleh dengan hanya RM119 untuk 2 helai.

40% untuk pakaian unisex, biar betul!

Bagi jenama SPAO, setiap 2 pembelian denim akan diberikan 40% diskaun dan ia valid untuk lelaki dan juga perempuan tau. Tapi untuk pakaian denim terpilih je.

Ehhhh  kejap! Tunggu dulu…

Mesti korang dah tak sabar nak beli pakaian baru dan ambil gambar cantik-cantik? Tapi jangan terus tergesa-gesa.

Sebelum jejakkan kaki ke #ParksonMalaysia, pastikan korang bawa kad ahli Parkson untuk mendapatkan pelbagai tawaran eksklusif. Kalau belum ada kad ahli, janganlah risau! Korang boleh dapatkan kad ahli Parkson dengan percuma di kaunter servis ataupun disini.

Jangan risau nak shopping dekat Parkson nanti tau abang-abang dan kakak-kakak,  sebab pihak Parkson ada sediakan hand sanitizer dan pemeriksaan suhu juga. Area sekeliling pun dibersihkan sepanjang masa. Just masa excited nak shopping tu jangan lupa jaga jarak dan memakai mask.

Nak lagi mudah, korang boleh je  follow Instagram dan like Facebook Parkson Malaysia untuk dapat notifikasi yang ringkas serta cepat.

Segala maklumat berkenaan #MadAboutDenim2020 korang boleh dapatkan dihujung jari dengan melayari website Parkson Malaysia.

Continue Reading
Advertisement

Trending