hubungi kami

Selebriti

Gambar dengan ‘bomba sado’, Ozlynn pujuk Johan – “U still the best sayang”

Pelakon Ozlyn Waty mengusik suaminya, Johan selepas bergambar dengan sekumpulan anggota bomba yang tular pada sambutan Hari Kebangsaan 2022 di Dataran Merdeka.

Menurut Ozlynn atau nama sebenarnya Rozlinawaty Ismail, dia mengakui teruja dikelilingi dengan ‘abam’ berbadan sasa sekali gus bergurau kononnya sehingga membuatkan Johan merajuk.

“Haih arini i rasa berbunga-bunga, satu sebab tiada pesaing, TQ Fafau (tidak ke udara akibat kurang sihat).
“Kedua sebab semua orang menjerit-jerit semalam sampai nak histeria masa perarakan team bomba.
“I pula senang-senang jek di kelilingi abang-abang bomba yang sado sampai merajuk la orang tu,” tulisnya menerusi satu posting di laman Instagram.

Bagaimanapun, pelakon drama Bukan Gadis Biasa itu memujuk kembali suaminya yang juga pelawak dan penyampai radio Hot FM dengan memberikan kata-kata pujian.

“Alahai papa, jangan ghisau la, ‘se-tough tough’ diaorang, belum tentu boleh buat i gelak hari-hari.
“Diaorang tak kelakar sayang. Jalan pon berkepak, habis dinding retak diaorang langgar. You still the best ok sayang,” pujinya.

Sementara itu, Ozlyn turut berseloroh mengatakan suaminya hanya perlu ‘bekerja keras’ sedikit sekiranya ingin mendapatkan bentuk badan ‘sado’ seperti anggota bomba berkenaan.

“Cuma sikit jek kalau you nak bikin (badan sasa).. macam pergi gim, jaga makan, tidur awal, tak boleh main game, jangan tidur siang, jaga anak, tolong masak, kemas katil, vacum rumah, mop lantai, cuci bilik air, berus baju, cuci karpet.
“Siapkan brekfast anak-anak, gosok baju anak-anak, cuci pinggan, bersihkan dapur, buang sampah, lipat baju, cuci kereta, suap anak makan, malam tidurkan, mandikan anak.
“Benda-benda macam tu je, ala sikit je you nak ubah ni. OK, you can do it papa,” guraunya lagi.

Foto tersebut mendapat lebih 37,000 tanda suka dan 158 komen pengikut yang rata-rata terhibur selepas membaca kapsyen ditulis Ozlyn.

Pagi tadi, anggota bomba terbabit dijemput ke konti Hot FM selepas video perbarisan mereka tular di serata media sosial sehingga membuatkan ramai golongan wanita menjadi tidak keruan.

Sumber: Instagram Jozlynn & Hot FM

Sambung Baca
Advertisement