Connect with us

#brandedcontent

Give away stylo! Rebut peluang miliki jam tangan ALBA FUSION secara percuma

Bukan sekadar fasyen yang menghiasi pergelangan tangan, seutas jam tangan juga mampu mengimbas kembali memori lampau seseorang apabila sekilas pandang sahaja detik jarum yang sedang miniti waktu.

Lebih mengagumkan, pemakaian dan rekaan seutas jam tangan juga boleh mengambarkan perwatakan serta peribadi seseorang walaupun baru berjumpa buat pertama kali. Menarik, kan?

ALBA nak bagi jam tangan percuma untuk korang!

Jenama ALBA sering kali tampil dengan koleksi jam tangan yang unik serta rekaan eksklusif, yang sudah tentunya memberikan jaminan kepuasan bagi si pemakai sebagai pelengkap gaya seharian mereka.

Jangan terkejut, ALBA kali ini tampil memikat dengan dengan koleksi ALBA Fushion Spring Summer dengan gabungan elemen fasyen yang lebih trendy dan bergaya.

Bagi penggemar jam tangan dan mereka yang inginkan kelainan, ALBA bakal mengadakan give away sebanyak empat utas jam tangan koleksi ALBA Fusion Spring Summer ini secara percuma.

Fuhhhh, design kali ni bukan biasa-biasa tau!

4 utas jam tangan eksklusif sedia dimiliki

Untuk korang yang ingin memiliki jam bercita rasa mewah tapi ingin keluarkan bajet lebih, haaa inilah masa yang sesuai!

ALBA sedia nak hadiahkan korang koleksi ALBA FUSION secara percuma dengan hanya mengikuti beberapa langkah serta syarat mudah untuk diikuti. Lelaki ataupun wanita, dua-dua boleh join sebab rekaan pada koleksi pada kali ini tampak cool dan stylish!

Sebanyak dua utas ALBA FUSION lelaki dan dua utas jam tangan ALBA FUSHION  wanita menanti di give away ni. Tak nak ke?

ALBA Fusion Men 

ALBA Fusion Woman

Terma & syarat mudah perlu diikuti

Give away bakal bermula dari 28 Julai 2020 sehingga 31 Ogos 2020, malah penyertaan terbuka buat rakyat Malaysia ataupun bukan warganegara, tetapi dengan syarat haruslah menetap di negara ini.

Hanya perlu lengkapkan butiran diperlukan dan maklumat ringkas di sini, dan korang sedia menangi seutas jam tangan koleksi terbaru dari ALBA.

Tapi sebelum tu, jangan lupa like Facebook dan follow Instagram ALBA Malaysia terlebih dahulu.

Dingatkan, setiap individu hanya berhak menghantar satu penyertaan sahaja dan segala maklumat perlu diserahkan mengikut tarikh yang ditetapkan sahaja!

Tuah ayam nampak di kaki, tuah korang mungkin seutas ALBA FUSION Spring Summer 2020 menanti!

Continue Reading
Advertisement

Trending