Connect with us

#celeb

Jalani pembedahan disyaki batu karang, Zulin Aziz mohon doa semua

Pelakon, pelawak dan pengacara Farah Azleenda Abdul Aziz atau lebih dikenali sebagai Zulin Aziz dimasukkan wad setelah disyaki menghidap penyakit batu karang.

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri oleh Zulin menerusi laman Instagram miliknya sebentar tadi malah akan menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-30 esok.

Mohon doakan pembedahan berjalan lancar

“Tahun ni saya sambut birthday saya yang ke-30 tahun di hospital. Tak apalah tak dapat makan cake, tiup lilin. Dapat doa dari korang pun dah Alhamdulillah. Doakan saya ya?,” katanya.

Meskipun akan menyambut hari jadinya di hospital, pelakon drama Begitukah Cinta itu tetap meluahkan rasa syukur jika orang ramai sanggup mendoakan kesihatannya.

Posting tersebut mendapat perhatian netizen dan kebanyakan daripada mereka memberikan kata-kata semangat disamping mendoakan kesejahteraan buat pelawak terbabit.

Get well soon sis!

Sakit pun cantik

Selamat hari jadi, kak!

Awak seorang yang kuat

Semoga dipermudahkan

Semoga cepat sembuh

Kesiannya Zulin. Orang lain sambut hari jadi dekat hotel-hotel mewah, dia kena masuk hospital lah pulak. Apa-apa pun semoga Zulin sihat macam selalu. Happy Birthday in advance!

Sumber : Zulin Aziz

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending