Connect with us

#celeb

“Lelaki memang cepat move on eh? Laju dapat pengganti..” – Netizen

Usahawan kosmetik Nur Sajat kembali menjadi bualan netizen selepas memuat naik sekeping gambar yang kelihatan mesra bersama seorang lelaki di laman Instagram semalam.

“Terima kasih kerana sentiasa membuat saya tersenyum,” tulis Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman.

Perkara tersebut mengundang perhatian Coach Yin yang sebelum ini menjadi salah seorang individu paling akrab dengan pengusaha produk bengkung itu.

Lelaki berasal dari Kelantan itu berkata, dia mendedahkan bahawa dirinya ditipu Sajat malah ‘wanita’ berkenaan mendakwa tidak pernah mengenali individu lain.

“Selama ni hidupku ditipu Takpe lah, bila ditanya katanya tak kenal siapa2. Tuhan nak tunjuk sekejap sahaja,” kata Coach Yin.

Konflik hubungan pasangan tersebut menerima pelbagai reaksi warganet di Twitter yang secara tidak langsung menjadi bahan ketawa orang ramai.

Betul ke lelaki cepat ‘move on’?

Aku sampai sekarang ‘single’

Tak tahu nak nangis ke gelak

Aku pun tak mampu dapat macam dia

Dua lelaki meluangkan masa bersama!

Sumber : Instagram , Twitter

Continue Reading
Advertisement

Trending