Connect with us

#brandedcontent

myNEWS nak bagi ‘cashback’ lebih RM1 juta, siap ada Proton X50 untuk dimenangi

Apabila berbelanja ketika musim pandemik ini, dalam waktu yang sama kita kena tahu cara untuk berjimat. Dah beli pelbagai barangan, pastu dapat pula hasil yang lumayan. Siapa tak nak kan?

Jom rebut peluang ditawarkan myNEWS sehingga 31 Ogos depan, dimana korang boleh dapat pelbagai hadiah dan cashback yang bernilai RM1,000,000! Tak masuk dek akal fikiran!

Bayangkan, korang berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai RM200,000 dalam kempen Wave & Win yang ditawarkan oleh myNEWS. Mudah sangat syaratnya, hanya perlu guna My Debit untuk sertai Wave & Win.

Tapi, pastikan korang berbelanja sekurang-kurangnya RM15 dalam satu resit sebelum membuat pembayaran di kaunter.

Tak susah pun, ahli boleh guna je e-wallet myNEWS seperti ShopeePay, ShopeePay x e-belia, Touch N Go x e-belia dan Boost bagi dapatkan cashback sehingga RM5 ketika berbelanja dengan minimum RM15 dan ke atas.

Lebih teruja dengan kad MyDebit, korang turut berpeluang untuk menang kereta Proton X50 selain hadiah mingguan iPhone 12 Pro (13 unit) serta hadiah harian baucar tunai myNEWS bernilai RM300 (92 keping) kepada pemenang bertuah.

Bukan itu saja, myNEWS juga menjalankan kempen ‘myBest Brands’ sepanjang bulan ini untuk ahli menikmati tawaran eksklusif iaitu hadiah baucar tunai myNEWS dan baucar diskaun Maru. Banyak betul, baru seronok berbelanja.

Apa yang korang perlu lakukan adalah beli mana-mana produk ‘myBEST Brands’ melalui aplikasi myNEWS bagi mendapatkan satu setem.

Dan kumpulkan semua lapan setem untuk menebus baucar tunai myNEWS dan baucar diskaun Maru bagi produk makanan seperti onigiri, roti, sandwic dan banyak lagi.

Apa tunggu lagi, pergi singgah kedai myNews yang berhampiran korang! Belum menjadi ahli myNEWS? Muat turun aplikasi di Google Play atau Apple Store. Semua kempen tertakluk kepada terma dan syarat.

Continue Reading
Advertisement

Trending