Connect with us

#celeb

“Nak jugak satu..” – Beli dua kotak terus? Ramai minta Zizan Razak belanja PS5

Permainan video memang cukup sinonim dengan kaum lelaki. Hampir kesemua mereka mempunyai hobi tersebut termasuk ingin memiliki PlayStation 5 (PS5) yang baru sahaja dijual di pasaran tempatan semalam.

Rata-rata golongan artis dan warganet yang berkemampuan memuat naik gambar dan video masing-masing mengenai pembelian PS5 mereka di media sosial.

Namun demikian, antara yang mencuit hati ialah pelakon dan pelawak Zizan Razak turut berkongsi posting video mengatakan PS5 di tangannya adalah ‘filter’ sahaja.

Nampak sangat ‘real’

Pelawak berusia 36 tahun itu seolah-olah merendah diri dengan mengatakan PS5 di tangannya adalah ‘filter’ dan terlihat sangat ‘real’.

“Filter PS5 yang nampak sangat real. Korang nampak real tak?” guraunya di kapsyen.

Advertisement

Menerusi video itu juga, tampak jelas wajah gembira dan teruja anak kelahiran Terengganu ini bagi memiliki permainan video berkenaan.

“Oh My God this is crazy, korang ada tak filter macam ni?” ujarnya dalam video itu.

PS5 campur 2 jadi PS10

Adakah kedua-dua PS5 ini milik Zizan atau sekadar bergambar dengan kepunyaan orang lain? Posting tersebut turut menerima komen rakan artis yang berseloroh antara satu sama lain.

Bungkuskan aku satu

Dua terus! Bukan biasa2

Belanja la saya

Memang dahsyat kalau kedua-dua kotak permainan video tersebut adalah miliknya. Mesti syok main ‘game’ sampai tak ingat nak makan!

Sumber: Instagram Zizan Razak

Advertisement

Continue Reading
Advertisement