Connect with us

#celeb

“Nipis macam bulu ayam..” – Pinggang ramping Eina Azman jadi idaman wanita2

Walaupun sibuk memasak dan berkongsi pelbagai jenis resipi bersama warganet, pelakon Datin Paduka Eina Azman tidak lupa menjaga kecergasan fizikal bagi mengekalkan badan yang sihat dan ‘fit’.

Terbaru, pemilik nama Ainur Syakina itu memuat naik sebuah video pendek di laman Instagram miliknya yang kelihatan ‘berposing’ di hadapan cermin lengkap berpakaian senaman.

“Jangan berhenti sampai kamu bangga”

Ibu kepada dua cahaya mata itu turut mendedahkan saiz pinggang yang sebesar 24 inci pada ruangan komen sehingga mengejutkan ramai peminatnya.

Saiz pinggang Datin berapa? 24!

Biar betul? Tu saiz leher i je!

Gila ramping! Sebelah peha akak dikkk

Fizikal pelakon tersebut yang disifatkan sebagai ‘body goals’ itu sekaligus menimbulkan rasa cemburu segelintir individu malah turut dijadikan inspirasi bagi mendapatkan bentuk badan ideal.

Datin makan ke tak? Nipis macam bulu ayam

Jangan putus asa amal hidup sihat

Cantik sangat badan tu!

Cemburu tengok! Bila la aku nak kurus?

Sumber : Eina Azman

Continue Reading
Advertisement

Trending