Connect with us

#brandedcontent

Raikan Ramadan dengan myNEWS, Jom Berbaloi Bersama & menang RM200 ribu e-Duit Raya!

Belum menjelang Syawal lagi, tapi mampu dapat duit raya berkepok-kepok? Haaa ghisau-ghisau!

Tiada apa yang perlu dirisaukan pun, #myNEWSMalaysia memang bermurah hati nak bagi duit raya lebih awal untuk tahun ni. Al-maklumlah, ambil keberkatan bulan Ramadan gitu!

Rezeki RM 200,000 e-Duit dari myNEWS!

myNEWS nak sambut Bulan Ramadan ini dengan myNEWS Berbaloi Bersama! Paling best, korang semua boleh menangi RM200,000 e-Duit Raya dengan hanya membelanjakan minimum RM20 dalam satu resit sahaja.

Penyertaan ini sah dari 1 April sehingga 31 Mei 2022.

Nak dapat e-Duit Raya? Follow je langkah kat bawah ni:

#1 Belanja RM 20 untuk dapat 1 cop. Kalau Beli produk Maru akan terima 1 lagi setem tambahan.
#2 Hanya perlu kumpul 3 keping setem untuk mendapatkan e-Duit Raya.
#3 Bukan sekadari itu, baucar tunai myNEWS & baucar produk Maru juga ada untuk dimenangi!

Nak beraya dengan telefon baru pun boleh!

Bukan setakan dapat e-Duit raya, myNEWS pun nak bagi korang beraya dengan telefon baru! Rebut peluang ni untuk memenangi Xiaomi 11 Lite 5G dari 1 April – 31 Mei 2022.

Ikut step mudah ni kalau nak beraya dengan telefon baru!

#1 Beli Pek SIM 5G YES dari kedai myNEWS terpilih
#2 Terima satu (1) penyertaan cabutan bertuah untuk memenangi Xiaomi 11 Lite 5G

Senangkan? 10 pemenang bakal dipilih menerusi cabutan bertuah berkenaan dan setiap seorang bakal memiliki sebuah Xiaomi 11 Lite 5G yang  bernilai RM1,399!

Masa tepat untuk beli stok bersahur & kunyah2 moreh!

Bersempena bulan mulia ini, para pengguna aplikasi myNEWS disajikan dengan pelbagai promosi yang bakal memudahkan urusan berpuasa sepanjang Ramadan.

Maru bakal mengadakan promosi beli 2 PERCUMA 1 Maru Onigiri, memang sesuai untuk korang buat sahur nanti. Para pencinta Kopi Maru juga boleh menikmati hirupan kopi kegemaran berserta diskaun sebanyak 10% (12am – 4pm) dan diskaun 15% (4.01pm hingga 11.59pm).

Ramadan Special dari myNEWS ini diteruskan lagi dengan harga eksklusif untuk ahli aplikasi myNEWS!  Teh Javana 350ml hanya RM1.20 (NP RM3.99) dan juga pembelian tiga Mie Sedaap Instant Cup akan mendapat PERCUMA satu jus oren Floridina 350ml.

Jangan lupa grab sekali V-SOY Multi Grain sebab kalau korang beli 6 botol akan dapat lagi 1 botol secara percuma. Khusus untuk sepanjang ni je tau!

Nikmati menu baru dari Maru!

Pada bulan April ini, Raya Bersama Maru ada menawarkan menu baharu yang semestinya bakal memuaskan keinginan korang!

  1. Coffee Cream Pan (RM 2.99)
  2. Firecracker Sausage Bun  (RM 3.29)
  3. Ayam Percik Onigiri (RM 4.20)
  4. Ayam Percik Sandwich (RM 5.90) 

Kalau nak dessert sebagai pelengkap hidangan, korang boleh cuba Mini Pound Cakes, yang tersedia dalam 3 perisa iaitu zesty lemon, buttery marble and aromatic pandan gula melaka.

Bagi ahli myNEWS, jangan lupa juga nikmati DISKAUN 20% untuk semua produk baharu sehingga 30 April 2022. Available di Maru Kafe yang terpilih sahaja.

Perhatian para pengumpul Hot Wheels!!!

Buat peminat Hot Wheels, bulan ini Hot Wheels Race & Hunt akan menawarkan 10 pembeli terbaik untuk memenangi Hot Wheels edisi terhad collector vehicles!

Korang wajib membeli produk Hot Wheels yang terpilih menerusi aplikasi myNEWS. Setiap pembelian bakal menerima 1 setem dan korang perlu kumpulkan sebanyak 5 setem.

 Ingat, semakin banyak anda membeli, lebih banyak peluang untuk berada dalam senarai 10 pembelanja teratas!

Lebih banyak cashback dan ganjaran menanti!

Nikmati pulangan tunai RM3 apabila anda membayar dengan menggunakan Boost eWallet (1Mac-7 Mei 2022)dengan perbelanjaan minimum RM15, dan tebus baucar GrabRewards RM10 apabila korang melakukan pembayaran dengan Grabpay (1 April-31 Disember 2022)!

*Tertakluk kepada terma dan syarat yang dah ditetapkan! Check-it out kat sini Berbaloi Bersama, YES 5G, Boost dan GrabPay.

Untuk segala maklumat lanjut, boleh layari www.mynews.com.my dan nikmati pelbagai lagi tawaran istimewa sepanjang bulan Ramadan dengan aplikasi myNEWS.

Jangan lupa download aplikasi myNEWS di Google Play store atau Apple store dah daftar sekarang! Barulah Berbaloi Bersama. #myNEWSMalaysia #jommyNEWS #kawanmyNEWS #myNEWSBerbaloiBersama #Ramadan 

Continue Reading
Advertisement