Connect with us

#celeb

Seronok main filter wajah, Aaron Aziz ‘risau’ saingi Sajat -“Abanglah ratu kini”

Advertisements

Kebelakangan ini, ramai yang kembali bermain filter di aplikasi FaceApps dengan ‘merubah’ wajah menjadi seorang yang obesiti.

Walau bagaimanapun, ia hanyalah sekadar permainan dan sama sekali tidak merujuk atau merendahkan mana-mana pihak.

Terjebak main filter

Jadi, ramai selebriti turut sama ‘terjebak’ dengan filter tersebut sehingga kerap kali berlegar-legar di media sosial masing-masing dengan memuat naik muka ‘comel’ mereka.

Advertisements

Salah seorangnya adalah hero drama dan filem Melayu, Aaron Aziz yang bukan hanya  memuat naik gambar  wajah yng telah diedit netizen menggunakan fat filter, tetapi turut menyertakan wajah-wajahnya dalam pelbagai rupa watak filem Hollywood.

Nak bersaing dengan Sajat ke tu?

Namun, apa yang mencuri perhatian warganet adalah kapsyen kelakar yang dibuat oleh Aaron Aziz kerana ingin ‘menyaingi’  rupa usahawan kontroversi, Nursajat apabila menggunakan filter berambut panjang.

“Habis lah Sajat…Abg lah ratu terkini… Naik sedap ye netizen main main edit… Ada Aquaman Ada Sean Connery Ada John Wick….” tulisnya.

Malik dah jadi aquaman

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet berasa terhibur melihat tingkah aktor hebat ini yang sempat bergurau walaupun sebenarnya turut sama seronok dengan gambar yang diedit menggunakan filter wajah itu.

Advertisements

PKP lama sangat sel2 otak berhubung

Tetap hensem jugak. hahaha

Mampu gelak guling2 je

Sumber: Aarondwiaziz

Trending