Connect with us

#celeb

“Tak kisah komen macam2, cuma jangan hipokrit & double standard” -Elizabeth Tan

Advertisements

Kerap kali menerima komen negatif diruangan media sosial kerana memuat naik gambar yang agak menarik perhatian golongan lelaki, Elizabeth Tan masih lagi tidak mengambil serius segala kata-kata yang dibuat oleh netizen gatal itu.

Walaupun pernah mengakui sedih membacanya, namun selebriti cantik itu tetap juga memuat naik gambar daring di media sosial kerana menganggap apa yang ‘disajikan’ tidak terlalu seksi seperti yang diperkatakan.

Dalam perkongsian terbaru Elizabeth Tan atau mesra disapa Lizzy, dia menyatakan tidak kisah pun sebarang komen yang ditinggalkan netizen di media sosialnya.

Advertisements

 

Tak kisah komen korang

Namun begitu, penyanyi lagu Knock, Knock berkenaan hanya meminta agar orang ramai yang meninggalkan komen di media sosialnya tidak bersikap hipokrit atau berpura-pura dan juga tidak melakukan double standards.

“Apa2 korang comment kt socmed I, I tak kisah pun. I cuma mintak satu je, jgn jd hipokrit dan jgn ada double standards k? Kbye” tulisnya.

Janganlah post macam2 ehh

Sehubungan dengan itu, Instagramnya kembali meriah dengan komen-komen lelaki ‘nakal’ yang sentiasa setia meninggalkan komen di ruangan tersebut.

Mereka juga setuju dan ‘akur’ dengan permintaan Lizzy dan tetap menyapa mesra selebriti berbangsa Cina itu.

Advertisements

 

Hati2 Lizzy ramai yang hipokrit

 

 

Ramai nak tengok suami Lizzy

 

Double standard takde, tapi kena pakai double mask

Betul ke bang, abang sorang yang baik?

Sumber: Elizabeth Tan

Trending