Connect with us

#celeb

Tak sedia umum lagi, video Elly Mazlein nampak ‘baby bump’ terima ucapan tahniah

Sejak mendirikan rumah tangga pada Januari tahun lalu, ramai peminat kepada selebriti serba boleh, Elly Mazlein mendoakan agar dia segera menimang cahaya mata.

Walaupun sejak kebelakangan ini spekulasi menyatakan dirinya hamil telah tular, namun dia masih lagi belum mengesahkan hal tersebut.

Ada baby bump ke tu?

Namun, dalam salah satu perkongsian radio Suria FM di aplikasi TikTok mereka, dapat dilihat Elly Mazlein atau mesra disapa Kak Lina seakan berbadan dua.

@suriamalaysia

SURIA Cinta bersama Elly Mazlein & @djlinsuriacinta

♬ original sound – Suria Malaysia – Suria Malaysia

Belum boleh reveal lagi katanya

Lebih mengukuhkan khabar angin tersebut adalah perbualannya bersama penyampai radio DJ Lin yang seakan teruja selepas diberitahu sesuatu oleh Kak Lina.

Dapat ucapan tahniah

Sehubungan dengan video yang tular itu, TikTok Suria FM telah dihujani dengan ucapan tahniah daripada peminat-peminat penyanyi tersebut yang begitu teruja melihat penampilan Kak Lina yang bakal menimang cahaya mata nanti.

Mereka juga mengakui yakin bahawa Elly Mazlein berbadan dua melihat daripada bentuk badan dan pergerakkan selebriti tersebut.

Dari ayat DJ Lin macam rahsia je

Dari Muzikal Lawak dah nampak

Tahniah kak Lina

Dah nampak perut tu

Dari belakang pun dah tau

Kak Lina Pom Pom telah hadir ke Suria FM ketika segmen bersama DJ Lin dan Tyzo bagi mempromosikan single terbarunya bertajuk Dusta Cinta yang sedang ligat berkumandang di radio-radio dan aplikasi digital.

Walaupun sudah menerima ucapan tahniah daripada ramai pihak, namun Elly Mazlein masih belum mengiyakan khabar angin mengenai kondisinya sekarang.

Apa-apa pun, jika tekaan peminat betul, tahniah diucapkan bat Kak Lina!

Sumber: DJ Lin, @suriamalaysia

 

Continue Reading
Advertisement