Connect with us

#celeb

“Thank you my life partner.” -Azar Azmi & Fizo Omar mengaku sedang bercinta?

Keakraban pasangan selebriti Azar Azmi dan juga Fizo Omar sejak kebelakangan ini dilihat seakan menghadirkan satu hubungan percintaan antara mereka.

Walaupun sebelum ini mereka berdua tidak mengiyakan sebarang tanda tanya berkenaan hubungan mereka, namun keakraban tersebut seperti dapat dihidu netizen berikutan sering memuat naik gambar bersama di media sosial.

Muat naik gambar bersama

Namun begitu, menerusi Instangram Azar pagi tadi, pelakon cantik tersebut dilihat memuat naik foto bersama Fizo Omar dengan kapsyen seakan mengiyakan hubungan mesra diantara mereka.

View this post on Instagram

Im blessed Allah temukan mek ja dengan orang yang baik-baik, i would LOVE to thank YOU to every each one of them in this photos. Thank you jaga mek ja dari mula sampai akhir @mecanicagarage . Thank you for always give a moral support to me @ftwracing . Thank you for the guide and the guidance @sherco_racing_factory . Thank you for the thrill. Thank you for the lesson and learning process my sifu @acoi_pangkolo @ay41man kak @rrainnnbowww , @lyn.shaare , abg mi, daddy, Lala, @imzack74 abe joe. Thank you for the experience. . Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position @fizoomar . Yang korang nampak indah, yang tak indah? Nanti mek ja kasi up slow2 sebelum geng2 #happyhappybenci #pendakapleherkucing bukak cerita… biar mek ja yang up dulu… hahahahaaa #untilljahanam ni bukan #untilljannah 😂🤣😘 #kautungguakudatang #donthatespreadlove . . . The best sticker printing @pristine_imprint Always care @snowybyazarazmi Lapar? @thecookiegraphy

A post shared by ABOS (@azarazmi) on

Terima kasih my life partner

Gambar bersama di litar motosikal lasak itu disertakan dengan ucapan terima kasih buat kekasih hati. Hal ini membuatkan ramai warganet meninggalkan komen di ruangan tersebut dengan mendoakan kebahagian mereka.

“Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position.”

Kira dah official bercinta la ni

Sesuai sangat korang

Selalu doa yang terbaik buat mereka

Terdahulu, Azar Azmi pernah bertunang dengan seorang penerbit filem, namun ikatan tersebut terlerai sebelum mereka menginjak ke alam rumah tangga.

Fizo pula telah engejutkan ramai apabila mengambil keputusan bercerai pada tahun lalu selepas mendirikan rumah tangga dengan usahawan tudung selama 6 tahun dan dikurniakan seorang anak perempuan.

Sumber : Azar Azmi, Fizo Omar

Continue Reading
Advertisement

Trending