hubungi kami

Viral

2 tahun ‘berkorban’ di perantauan, ramai balas dendam KAW-KAW lepas rindu beraya di kampung!

Ho ho ho balik kampung~
Ho ho ho balik kampung~
Hati girang~~

Akhirnya, kita semua boleh bersenandung kembali lagu kegemaran rakyat Malaysia pada Syawal tahun 2022 ni. Setelah hampir dua tahun, kita dah boleh sambut raya bersama keluarga dan rakan tersayang. #KuatRaya kita semua tahun ni!

Raya 2022 Pasti ON, tapi safety pun kena ON jugak tau! Kawalan kendalian kendiri perlu dijaga.

Dah boleh Kuat Raya, jom buat semua benda ni!

Dah dapat beraya bersama, semua benda untuk tahun ni mestilah extravaganza, lebih dari tahun dulu-dulu supaya ia jadi lebih bermakna. Oleh itu, 4 perkara ini korang wajib buat demi mestikan Syawal 2022 ni lebih ON dari biasa.

#1 Hayati momen balik kampung

Balik kampung masa rayalah paling syok sebab boleh tengok macam-macam ragam yang ada dalam satu kereta. Lagi best, kalau dapat berkonvoi bersama saudara mara.Tapi kalau ada insiden-insiden kecil yang buatkan korang auto-annoying, pejam mata jelah.

Bukan selalu dapat rasa pengalaman macam ni, kan?

#2 Ambil video TikTok, OOTD, selfie banyak-banyak dengan adik beradik

Dah cantik-cantik pagi raya, WAJIBLAH amik selfie dan ber-OOTD banyak macam tiada hari esok! Yelah, bukannya selalu dapat berkumpul beramai-ramai bersama keluarga macam ni.

Alang-alang tu, buatlah video TikTok sekali mana tahu keluar FYP boleh merasa famous sekejap!

#3 Hias rumah biar bertambah-tambah meriah suasana raya tu

Tak rasa rayalah kalau rumah tak dilengkapi dengan kilauan cahaya dari pelita, lampu kelip-kelip dan ketupat hiasan yang bergantung-gantung! Lagi feel kalau mak-mak korang tukar langsir baru, ditambah pula dengan keriuhan anak-anak kecil bermain bunga api di halaman rumah.

Fuhhhh, memang lain macam perasaan dia.

#4 Jamuan raya wajib ada

Masa ni paling sesuai kalau nak bertukar khabar sebab dah dua tahun tak bersemuka, kan?

Sambil-sambil berbuat dan menjamu selera, bolehlah korang hidangkan para tetamu dengan secawan kopi dari Chek Hup. Aroma secangkir kopi Chek Hup mampu membuatkan ramai teringat-ingat.

Tak boleh move on dengan kopi Chek Hup!

Confirm jamuan rumah terbuka raya korang paling diingati, sebab memang tiada siapa yang boleh lupa kelazatan dan aroma dari biji kopi premium Chek Hup yang dipanggang.

Kena tahu yang minuman keluaran jenama Chek Hup tidak mengandungi sebarang perisa kopi, teh atau koko tiruan. Setiap sechet minuman Chek Hup diadun dengan Gula Batu Chek Hup, menjadikan minuman jenama ini pilihan lebih sihat dari yang lain.

Chek Hup ada pelbagai perisa yang boleh disajikan mengikut kesesuaian dan citarasa masing-masing. Jadi, wajib beli Hamper Chek Hup sebab korang boleh pilih bermacam-macam perisa kegemaran dalam satu hamper.

  • Hamper Temenggung

  • Hamper Laksamana

  • Hamper Bossku

  • Hamper Bendahara

Oh yaaa, boleh kongsi dengan orang lain juga! Barulah Kuat Raya kita lebih bermakna.

Lagi best, dalam setiap pembelian Hamper Chek Hup korang bakal menerima mug eksklusif secara percuma. Klik kat sini cepat! Hadiah eksklusif ini hanya available dari bulan April – 31 Mei 2022 je tau.

 EXTRA bauchar cashback, perbelanjaan min. RM50

Dapatkan juga EXTRA Baucar pulangan dengan perbelanjaan minimum RM50! e-bauchar RM30 boleh diterima jika korang berbelanja minimum sebanyak RM100 dan juga e-bauchar RM10 bakal diberikan jika berbelanja minimum RM50.

Perhatian! Ada promo kod yang tersembunyi di dalam poster, good luck dan selamat mencari.

Segala makluman lanjut boleh layari laman web, Facebook dan juga Instagram rasmi Chek Hup

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Sambung Baca
Advertisement