Connect with us

#brandedcontent

5 cara ini boleh jimatkan anda lebih RM150 sebelum menjelang tahun baru

Tau-tau, tahun 2021 bakal melabuhkan tirainya. Time-time ni mesti ramai yang pulun nak shopping sebab deals ada dimana-mana! Tapi geng, baca sampai habis dulu untuk elakkan poket koyak, sebab Boost akan buat promo kaw-kaw yang membuatkan korang shop til you drop! Ikuti 5 cara ini untuk jimat masa berbelanja!

1. Tau tau, dapat RM25 PERCUMA!

 

Istimewa untuk korang yang belum pernah gunakan aplikasi Boost! Muat turun dan daftar akaun Boost korang sekarang dan tambah nilai minima RM20 ke dalam Boost app korang untuk dapatkan pulangan tunai sehingga RM25. Ada ke orang nak bagi macam tu je? Jangan ternganga, rebut peluang ini sekarang!

Kalau korang nak lagi, klik je “Visit BoostUP” dan korang akan dapat 200 Boost Stars secara percuma.  Ha… Boost Stars tu apa?

Teruskan membaca…

2. Sentiasa Buka App Boost, Tau Tau Dapat Free Gift!

Bagi pelanggan setia app Boost, ada ganjaran juga menanti korang! Sekiranya terpilih, korang mungkin akan dapat RM5! Tak kisah dimana-mana pun korang berada, sentiasa check app Boost untuk dapat ganjaran-ganjaran ini. Anyway, memang korang dah biasa buka app Boost untuk shoppingkan?

Kalau ada, terus guna cepat-cepat sebab RM5 ni terhad kepada beberapa pengguna sahaja. Lagi best, korang boleh gabungkan dengan mana-mana promo di bawah.

3. Bila shopping guna Boost, jangan lupa dapatkan RM80!

Yang shoppaholic tu, this is the time to shine dengan kasut baru, baju baru dan macam-macam lagi. Korang boleh redeem baucar RM25 dekat JD Sports dalam katalog BoostUP.

Selain tu, korang juga boleh berjimat bila shopping di Isetan dengan pulangan tunai RM15, Fuh Panas!

Untuk kaki-kaki shopping online pula, don’t worry. Boost juga ada promo dekat Taobao dengan pulangan tunai sebanyak 12% sehingga RM30.

Bukan itu je, korang juga boleh dapat pulangan tunai sebanyak RM8 untuk setiap pembelian dengan eShoplive. Sekiranya korang kaki Lazada atau PG Mall, korang boleh dapat pulangan tunai RM5 Fave Wallet selepas buat bayaran guna Boost!

Jadi, tak kisahlah sama ada korang shopping untuk diri sendiri ataupun friends and family kesayangan, pastikan korang shop sekarang! Barulah mantap nak ber-hujung tahun dengan OOTD.

4. Shopping je? Bil pun ada diskaun 10% dan pulangan tunai dengan Boost!

Netflix sudah, game sudah, post di Instagram pun sudah. Masa hujung tahun ni mesti la mood kena rancak! Bila lagi nak korang nak luangkan masa dengan keluarga dan habiskan masa tengok movie-movie yang terlepas.

Tapi, lepas tu mesti bil melambungkan? Ha… ingat lagi tak Boost Stars? Sekiranya korang di Rank tertinggi, iaitu Gold General, korang boleh Pay With Stars untuk dapatkan sehingga 10% diskaun untuk bayaran bil macam TNB, Unifi, Celcom, Maxis, Digi dan banyak lagi lah!

Tak cukup dengan tu, korang juga boleh dapat sehingga RM10 pulangan tunai kalau korang bayar bil TNB dengan Boost.

5. Nak makan besar? Lagi jimat!

Bukan raya je, hujung tahun pun cukup in sekiranya korang bercadang untuk makan besar bersama keluarga dan yang tersayang.

Kalau korang plan nak masak banyak-banyak, pastikan korang beli-belah di Pasaraya Lotus, atau Mydin untuk dapatkan pulangan tunai sebanyak RM10 dan RM8!

Untuk korang yang tinggal di Sabah & Sarawak pula, korang boleh dapatkan 20% cashback sehingga RM20 di Econsave, Eco Shop, CCK Local atau CCK Fresh Mart dengan bayaran UnionPay QR melalui Boost.

Kalau korang malas nak masak, tak de hal. Order je daripada Foodpanda dan bayar dengan Boost. Korang akan dapat 10% cashback sehingga RM4 hanya dengan belanja minimum RM20 jer!

Nak tahun lebih detail tentang deals-deals ni, klik Boost dan gunakan fungsi “Search Keyword” untuk cari-cari deals-deals yang korang interested.

Disamping bergembira, jangan dilupakan yang kesusahan

Tapikan geng, tahun ni mencabarkan? Baru-baru ni pun hati kita sayu bila tahu berita banjir yang telah mengakibatkan lebih daripada 30,000 rakyat Malaysia terpaksa berpindah ke Pusat Pemindahan Sementara (PPS).

Dalam kita berseronok ni, apa kata kita sama-sama kongsi keriangan dengan menyumbang kepada mereka yang terkesan melalui Boost App. Korang boleh menderma terus melalui butang “Donate” dan menderma kepada agensi-agensi seperti MERCY, Malaysian Relief Agency (MRA), MyFundAction dan lain-lain.

By the way, dengan Boost Stars  yang korang dapat daripada perbelanjaan tu pun, korang boleh tukarkan jadi derma. Korang hanya perlu klik butang “Rewards” dan pilih agensi untuk salurkan derma di bawah halaman “Donation”.

 

 

 

Continue Reading
Advertisement