hubungi kami

Branded Content

‘A Christmas Bunny Wonderland’ Mitsui Outlet Park KLIA Sepang tawar cabutan bertuah bernilai RM50K

“Jingle bells, jingle bells, jingle all the way..”

Dah nak masuk bulan Disember. Kejapnya masa berlalu. Kebiasaannya apabila Disember menjelma, pasti ramai ternanti-nanti akan kemeriahan sambutan perayaan Krismas kan? 

Dekorasi ‘A Christmas Bunny Wonderland’ Mitsui Outlet Park tak pernah mengecewakan!

Haa, apa kata korang datang je ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang (MOP KLIA) yang pastinya akan rasa kagum melihat setiap dekorasi di mana penuh dengan pokok krismas, bear, rusa, Santa Claus dan banyak lagi!

Setiap dekorasi yang berada di kawasan MOP KLIA ini pasti membuatkan korang tak henti-henti berOOTD dengan penuh bergaya sehingga terserlah kecantikan dan ketampanan tau!

Selain dekorasi, banyak promosi best yang anda boleh shop dekat sini.

Jom sertai bengkel DIY 

Bukan itu sahaja, korang juga berpeluang untuk membuat kad ucapan dan poskad Krismas pada 10 dan 11 Disember bermula jam 3  hingga 5 petang. 

Namun, diingatkan penyertaan bagi bengkel kad ucapan dan poskad ini hanya terbuka kepada 50 orang terawal sahaja bagi setiap hari. Maksudnya, 10hb untuk 50 peserta, 50 lagi untuk hari berikutnya.

Jom rebut peluang cabutan bertuah bernilai RM50,000!

Syok-nya, korang juga berpeluang menang cabutan bertuah yang dianjurkan oleh MOP KLIA bernilai RM50,000 sekiranya berbelanja RM300 (minimum) dalam dua resit.

Ye, weh! Belanja RM300 dalam dua resit pun korang dah berpeluang dapat hadiah bernilai RM50,000 tau! Haa, mesti nak tahu macam mana nak join cabuta bertuah tu kan? 

Senang je, ikut je langkah mudah berikut, pasti berpeluang rebut RM50,000 tu!

Langkah 1 : Belanja minimum RM300 dalam dua resit pembelian

Langkah 2 : Imbas Kod QR (gambar dibawah)

Langkah 3 : Isi maklumat pada borang penyertaan 

Langkah 4 : Muat naik gambar resit pembelian dan jawab soalan ringkas

Langkah 5 : Hantar penyertaan anda!

Suka diingatkan, penyertaan bermula dari 21 November sehingga 25 Disember 2022 ini sahaja. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk rebut peluang keemasan ini!

Gift wrapping pun disediakan tau!

Dah berbelanja termasuk beli barang nak surprise kat orang, takkan nak blah macam tu je kan? Jangan risau, MOP KLIA juga tawarkan servis terbaik bagi membalut hadiah khas buat korang.

Bagi setiap pembelian RM200 (minimum) bagi satu resit di mana-mana outlet sahaja korang boleh tebus di kaunter Christmas Wrapping Service, Sunshine Square.

Tarikh: 22 hingga 24 Disember 2022

Masa: 12 tengah hari hingga 8 malam

Sambil-sambil tu, korang juga boleh layan persembahan yang disajikan khas buat semua pengunjung MOP KLIA.

Jadi, tunggu apa lagi? Jom pergi ke MOP KLIA! Mana tahu hadiah bernilai RM50,000 tu bakal menjadi milik salah seorang daripada korang?

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement