Connect with us

#celeb

Alami keguguran, Zarina Anjoulie tekad mahu buang ‘filler’ di payudara

Selepas empat bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Zarina Anjoulie Lavocah berkongsi berita sedih apabila mengalami keguguran baru-baru ini selepas mengakui hamil beberapa bulan lalu.

Anju keguguran…

Bagaimanapun, dia yang mesra disapa Anju itu tidak menolak kemungkinan bahawa keguguran itu sedikit sebanyak kesan daripada melakukan suntikan ‘filler’ bagi membesarkan buah dada.

“Beberapa bulan lepas Anju mengandung tetapi keguguran. Bukan nak cerita kesian kat video ini, cuma nak beritahu. Tak ada rezeki kan, tapi Anju tengah cuba nak pregnant lagi…”

Nak buang ‘filler’ di payudara

Justeru, pelakon berusia 33 tahun itu terbuka untuk berkongsi pengalamannya apabila dia mengakui telah menyuntik ‘filler’ di bahagian payudara dan kini bercadang untuk membuangnya semula.

“Tujuan Anju share bukan nntuk nak jatuhkan orang, tetapi untuk create awareness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys…”

“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk rawatan mengeluarkan ‘filler’ di bahagian dada. Ini adalah plan sebelum saya hamil lagi nanti…”

“Pilihan aku letak barang terlarang…” – Anju

Sementara itu, Anju berkata jangan salah anggap selain tidak menyalahkan pusat rawatan yang membuat rawatan ‘filler’ tersebut kerana ia adalah pilihannya sendiri.

“It was my choice untuk letak barang terlarang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘filler’ dulu ya…”

Semoga segalanya dipermudahkan untuk Anju dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata lagi.

Sumber: Zarina Anjoulie

Continue Reading
Advertisement

Trending