hubungi kami

Selebriti

Anak buat parti di rumah, Azhar Sulaiman pening nak ‘monitor’ -“Ni pertama & terakhir!”

Keluarga pelakon terkenal, Azhar Sulaiman sememangnya kerap menjadi sorotan netizen lebih-lebih lagi melibatkan anak gadisnya, Kasih Iris Leona.

Kongsi keadaan anak berparti dengan rakan2

Namun begitu, perkongsian pelakon itu di ruangan TikTok sekali lagi menjadi tarikan buat netizen untuk meninggalkan komen.

Menerusi video tersebut, Azhar dilihat ‘meluahkan’ kepenatannya perlu menjaga seorang lagi anak gadisnya, Kasih yang sedang berparti bersama serta rakan-rakannya di rumah.

@azharbsulaiman

Bila Kasih buat All Girls Party @home bila Mommy dia takde…..Penat koi kena monitor wehhh: The 1st. & The Last Ok Kasih!!!

♬ SWIPE – ALYPH

Makan & minum2 dengan member

Menerusi video tersebut, dapat dilihat dekorasi parti berkenaan yang hanya dihiasi lampu-lampu kecil. Meja makan tempat mereka berkumpul juga dipenuhi dengan minuman dan makanan sambil mereka berborak sesama sendiri.

Ujar Azhar seakan berseloroh, dia penat mahu menjaga anaknya apabila isteri tiada di rumah dan meminta agar ‘aktiviti’ tersebut biarlah jadi yang pertama dan terakhir dibuat.

“Bila Kasih buat All Girls Party @ home bila Mommy dia takde…..Penat koi kena monitor wehhh: The 1st. & The Last Ok Kasih!!!” tulisnya ringkas.

 

Berani betul ayah dia share video

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang meninggalkan maklum balas berhubung parti yang dibuat di rumah mereka. Walaupun ada yang mengecam kerana merasakan ia tidak wajar dan mengatakan terlihat botol minuman beralkohol, namun masih banyak yang merasakan ia lebih baik daripada berparti di kelab malam.

Mana tidaknya, anak kepada pelakon itu lebih memilih bergembira di rumah sendiri dan dipantau bapa berbanding melakukan tindakan tidak elok di luar sana.

 

Selamba Azhar share ‘botol kicap’ dalam rumah

Macam ada botol aneh je?

Takpela, no boys, no alcohol kira okey kot

Pakai macam tu depan parents member tak janggal ke?

 

Buat dekat rumah takpela, bapak pantau

 

 

 

Setiap orang ada kehidupan masing2

 

 

 

Apa-apa pun, setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk bertemu dengan rakan-rakan dan mungkin mereka sekadar makan-makan serta mendengar muzik selepas lama tidak berkumpul bersama.

Sumber: TikTok @azharsulaiman

 

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement