hubungi kami

Viral

Anggap ujian 1 nikmat, guru jual tudung sauk viral kaut ‘income’ manja2 nilai berjuta!

Apabila seseorang itu ditimpa ujian, sewajarnya ia lebih cekal insan tersebut untuk mengubah hidup ke arah yang lebih baik. Lebih-lebih lagi jika mendapat dorongan dan sokongan dari pihak yang tidak jemu untuk memberi motivasi.

Bahkan, walaupun korang ada pendapatan tetap, tak bermakna korang tak boleh dapat duit poket berkepuk-kepuk.

Betul tak?

Bermula dari hanya “langgar dinding”…

Anis Aziz, merupakan ibu kepada 4 orang cahaya mata dan juga seorang guru berjaya bergelar seorang ambassador kepada Hanami setelah menjadi reseller kepada brand berkenaan pada tahun 2014.

Bermula dengan hanya mahu mencari tudung yang selesa di pakai, ia membuatkan Hanami menjadi satu nama yang sangat SENTIMENTAL kepada dirinya dan keluarga.

Tambahan pula, founder jenama ini iaitu Mak Aji, merupakan insan yang sangat peramah dan mudah didekati menjadikan dirinya lebih yakin untuk terus maju dengan kepimpinan Hanami.

Dihimpit perkhabaran duka, suami hidap kanser…

Pada tahun 2015, suami Anis Aziz disahkan menghadapi kanser diusia 29 tahun dan ketika tu mereka masih dalam fasa PJJ. Tidak mahu sering berfikiran negetif, wanita ini memilih untuk sentiasa positif melalui Hanami sekaligus membuatkan dirinya untuk fokus dan melangkah setapak lagi.

Berjuang bersama insan tersayang, berkat sokongan serta bantuan yang diberikan kepadanya sepanjang bersama dengan Hanami, detik getir tersebut berjaya dilalui. Suaminya telah bebas dari kanser.

Diakui, Hanami banyak mengubah hidupnya terutama sekali dari segi emosi,kerja dan kewangan ke arah lebih baik.

Pencapaian tertinggi, sales cecah RM500K…

Jelasnya, pencapaian yang paling tinggi sepanjang bersama Hanami ialah tahun 2021 walaupun tahun berkenaan merupakan saat genting bagi semua. Namun, team Hanami Melaka berjaya harungi walaupun banyak ujiannya.

Tambahnya fokus, konsisten, komitmen dan komited perlu ditanamkan dalam diri agar segala dugaan dan rintangan dapat dihadapi dengan mudah.

‘Pulihkan diri’ dengan Hanami…

Mas Izwatu Solehah Miswan sudah 4 tahun bersama-saka dengan Hanami sebagai salah seorang reseller. Tanpa dijangka, rupanya beliau turut diduga dengan berita tidak menyenangkan.

Ibu muda kepada dua orang anak ini dikhabarkan menderita cancer beberapa, tetapi ia tetap mematahkan semangat Mas. Berperwatakan seorang yang cerita, Maz mengakui hasil kerjanya bersama Hanami digunakan untuk menaggung kos rawatan kimo dan radiotherapy.

Semangat juang yang ditonjolkannya sehingga mampu menyentuh hati Mak Aji dan sedikit sebanyak membuatkan diri Mas untuk terus maju lebih jauh dengan ujian yang menimpa dirinya.

Hijabs by Hanami memang special!

Bersandarkan tagline PENERAJU BAWAL SARUNG NO.1, Hijabs by Hanami menggunakan sistem ejen bagi memberi peluang perniagaan bagi orang ramai di luar sana.

Paling best, kesemua ejen bakal dibantu pemasaran serta penjenamaan selain turut menyediakan kelas bagi membantu mereka memasarkan produk.

Hanya menggunakan kuasa media sosial, Hanami menggunakan kesemua platform digital seperti Facebook, Instagram dan YouTube bagi memasarkan produk.

Selebriti terkemuka pun pernah sarung Hanami…

Punyalah hebat penangan tudung sauk Hanami ni, sampaikan Scha Al-Yahya, Siti Saleha dan Farah Nabilah pernah digayakan mereka. Fuhhhh, sekali sauk je terus berseri-seri kecantikan diorang!

Bagi yang tertanya-tanya, kenapa tudung-tudung dari Hanami ni sering jadi sebutan dan rebutan, kan?

Kalau nak tahu, Hijabs by Hanami menghasilkan pelbagai jenis tudung seperti Shawl, Instant Shawl, Express Scarves, Tudung Bawal dan inner neck bagi memenuhi keperluan hijabers.

Semua tudung pada asasnya direka untuk menutup dada dan kepala, depan dan belakang dengan baik. Ia menjadikan pemakai selesa dan yakin untuk sebarang majlis yang mereka tuju.

Patutlah ramai yang berebut, memang cantik dan terus bertutup dengan sempurna. Rugi betul tak join jadi team dan ejen Hanami, memang ramai yang tengah gilakan tudung ni sekarang!

Pssst! Dengar kata Hanami nak recruit dan mencari Dropship tanpa modal secara besar- besaran pada tahun 2022 ni! Klik kat sini kalau nak cari duit poket sambil berjaya bersama-sama dengan diorang!

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Sambung Baca
Advertisement