Connect with us

#brandedcontent

Asyik bagi bunga je, ini cara ‘sweet’ lain nak pujuk pasangan anda

Adat apabila menjalani perhubungan sama ada kekasih atau suami isteri, korang mesti melalui fasa bergaduh manja kerana tidak sependapat sehingga pasangan ‘menarik muka’ dan tak mahu berkata-kata.

Dah la merajuk tu bukan hanya beberapa minit, ada yang sampai berhari-hari lamanya sehingga korang buntu memikirkan cara untuk mengambil hati pasangan tanpa menambahkan lagi ‘drama’ dalam situasi tersebut.

Alaa tenang je dulu, jangan risau! Empat cara ini pasti berbaloi untuk dilakukan ketika pasangan korang tengah ‘muncung’ bak kanak-kanak manja yang dahagakan perhatian orang tersayang…

#1 Bagi ayat manis

Kalau masing-masing ada ego, berbincang adalah jalan terbaik untuk selesaikan punca merajuk dihadapi pasangan. Masa ni lah korang boleh selitkan ayat power yang manis dan sesuai, confirm hati dorang ‘cair’ dengan pujukan!

Advertisement

#2 Hadiahkan gajet baru

Dengar je perkataan ‘baru’, terus rasa dihargai. Siapa sangka si dia dah lama teringin memiliki AirPods atau smart watch, tengok-tengok korang pula buat kejutan depan rumah. Merajuk terus hilang, pasangan bertambah sayang!

#3 Belikan coklat, tapi bukan yang biasa2 punya!

Tidak dinafikan, coklat boleh membuatkan mood seseorang berubah sekelip mata. Lagi-lagi kalau dapat yang manis-manis, memang tersenyum sampai ketelinga.

Tapi kalau pasangan yang berjauhan, duduk rumah sebab MCO nak buat macam mana? Jangan runsing, pesan je KITKAT bar yang terbaru ni. Tak perlu habiskan banyak duit, senang pun senang!

Kalau korang nak tahu, KITKAT Bar baharu ini mempunyai lebih banyak kandungan coklat, untuk rasa coklat yang lebih kaya dalam setiap gigitan. Bayangkan baru makan satu kepingan coklat, cair penuh dalam mulut.

Advertisement

Apatah lagi bila dikunyah dengan penuh kenikmatan, kepingan ranggup yang disaluti coklat itu, pasti membuat orang sayang anda tersenyum dan dapat berehat seketika. Terus lupa sekejap pasal merajuk!

Selain mempunyai dua variasi pilihan iaitu KITKAT Bar Coklat Susu dan Coklat Gelap. Rupanya produk ini diimport terus dari Australia, dan kini tampil dengan bungkusan pek ‘mesra’ yang boleh ditutup semula.

Jadi kalau tak habis makan, boleh simpan untuk lain kali. Berbaloi ke tidak?

KITKAT bar baharu dijamin halal oleh Halal Certification Authority Australia (HCAA) selain diiktiraf oleh JAKIM. Memang sesuai untuk berkongsi kenikmatan bersama, korang boleh dapatkan di pasaraya Lotus’s, GIANT, AEON dan AEON BIG.

Advertisement

Untuk sebarang maklumat lanjut, korang boleh layari media sosial rasmi Facebook , Instagram dan saluran YouTube KITKAT iaitu KitKat Malaysia.

Siapa kata nak kena keluar rumah dulu kalau nak beli KITKAT bar yang awesome ni? Sekarang ni boleh order online je senang! Hanya pesan melalui Shopee , Lazada atau Pandamart, booom! KITKAT bar korang sampai depan pintu rumah.

Syurga untuk nurtizen 🌸

Continue Reading
Advertisement