hubungi kami

Berita

Baby Shima respons foto miripnya bercium di kelab malam – “Ya tu memang saya”

Nama penyanyi dangdut Baby Shima sekali lagi menjadi perhatian apabila foto dikatakan miripnya dengan seorang lelaki yang didakwa di sebuah kelab malam tersebar di media sosial.

Menurut laporan mStar Online, pemilik nama Nor Ashima Ramli itu tidak menafikan dakwaan tersebut selain menyifatkan perkara dilakukannya itu tidak menganggu sesiapa.

“Saya rasa saya tiada kembar, iya itu memang saya… so kenapa ada masalah ke? Rasanya saya tak perlu nak beritahu siapa lelaki dalam gambar tersebut sebab tiada kepentingan pun untuk korang.
“Apa yang saya buat itu tak ganggu hidup orang lain,” kata penyanyi berusia 29 tahun itu.

Berdasarkan beberapa keping foto dihantar kepada pihak mStar, penyanyi lagu Roadblock Hatiku itu didakwa seperti sedang mencium lelaki tersebut sambil memegang segelas minuman.

Berikutan sering menjadi kontroversi sejak kebelakangan ini, Shima mengakui kadang kala berdepan tekanan sekali gus menganggap dirinya dibenci oleh warganet.

“Tak dinafikan kadang-kadang ada rasa sedih apabila kena kecam sebab saya ni seorang tapi yang mengecam ramai. Saya rasa down dan tertekan.
“Ada benda yang patut jawab ada benda tak patut jawab terutama hal peribadi saya.
“Ya saya memang nakal tapi tiada la sampai kacau suami orang, kacau rumah tangga orang atau minta duit mak bapa kau,” tegasnya.

Sumber: mStar Online (Ali Toupan Rajalee)

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement