hubungi kami

Branded Content

Belum Syawal tapi mampu dapat duit raya & kereta Perodua Ativa, Boost Kongsikan KeberkaTEN Ramadan!

Siapa je yang tak tersenyum lebar bila dapat duit raya awal dari waktu yang sepatutnya, betul tak?

Disebabkan Bulan ramadan bakal membuka tirai, aplikasi eWallet Boost mengadakan beberapa promosi dalam menyambut bulan Ramadan dan Hari Raya. Lebih senang untuk korang berkongsi serta berbahagi kepada golongan yang memerlukan.

Barulah bulan mulia kita semua dilimpahi dengan KeberkaTEN Ramadan sebab lebih besar penjimatan dan tawaran sehingga 10x ganjaran dengan Boost!

Paling penting, bakal memudahkan urusan kita semua untuk memberi dan menerima duit raya dengan cara yang paling smart!

Kebaikan lebih berganda, #SenangJerBoost!

Kita semua tahu yang kebaikan yang dibuat pada bulan Ramadan lebih dilipat gandakan pahalanya. Jadi, jom kita kongsi rezeki kepada mereka yang memerlukan dengan menggunakan eWallet Boost je!

Bayangkan, korang bakal dapat duit raya sebanyak RM10 dan menang 100,000 Boost Stars apabila menggunakan Boost untuk persiapan Ramadan dan juga Syawal.

Macam mana nak dapat? Baca sampai habis sebab banyak lagi reward yang menanti!

Dengan Boost, semua jadi lebih mudah…

Siapa kata perlu ada duit berkepuk-kepuk baru best nak menderma?

Korang tahu tak, apabila korang membuat kebaikan atau menderma dengan menggunakan eWallet Boost, setiap RM10 yang didermakan kepada pihak NGO, pihak Boost berikrar bakal menyumbangkan RM 1 pada setiap transaksi yang dilakukan.

Pengguna Boost juga boleh menggunakan Stars dengan menukar Boost Stars mereka untuk menderma kepada badan amal NGO yang dipilih. Korang boleh tengok senarai penuh NGO dan Institusi Agama yang terlibat di sini.

Paling penting, Boost memudahkan urusan muslim seluruh negara untuk melaksanakan pembayaran zakat dan juga sedekah menerusi saluran eZakat. Segala amal kebajikan jadi lebih mudah dan senang hanya dengan #DoGoodWithBoost!

Mudahkan!

Nak bergaya balik kampung dengan KERETA BARU?

Jom borong segala barang kelengkapan dengan menggunakan UnionPay QR dalam aplikasi Boost di mana-mana kedai fizikal terpilih Econsave, Ecoshop, Petron dan banyak lagi pasaraya untuk menikmati pulangan tunai hingga RM20 sekali gus berpeluang memenangi Perodua ATIVA serba baharu!

Nak ke tak nak?

Tebus Duit Raya RM10 dari BoostUP Rewards Catalogue

Jangan lepaskan peluang untuk tebus Duit Raya RM10 PERCUMA menerusi Katalog Ganjaran BoostUP setiap Jumaat jam 12.00 tengah hari – 4.00 petang. 1, 8, 15, 22, dan 29 April 2022 tarikh yang korang kena alert untuk dapatkan RM10 ni.

RM10 yang diterima korang boleh guna untuk membayar bil, shopping online atau di kedai! Persiapan Ramadan dan Syawal, penuh penjimatan pada tahun ini dengan Boost!

Pengguna yang membayar dengan Boost (min. berbelanja RM50) akan mendapat penyertaan untuk memenangi 100,000 Boost Stars dan 10 pemenang bakal dipilih pada setiap minggu! Haaa, dengan Boost Stars yang diterima tu, bolehlah gunakan untuk menebus baucar atau menangi hadiah lumayan dari BoostUP Pick & Win

Bulan Ramadan kan, macam2 cashback ada!

Nikmati lebih penjimatan Ramadan ini dengan lebih RM100 pulangan tunai

Phewwww! Berpeluh-peluh nak senaraikan rewards dan tawaran hebat yang korang dapat bila menggunakan Boost eWallet, sebagai platform untuk memberi kepada golongan yang memerlukan. Ini barulah KeberkaTEN Ramadan yang sebenar.

Insan tersayang masih belum ada aplikasi Boost? Apa kata, invite mereka dan mendaftar akaun Boost bersama tambah nilai min.RM10 untuk Boost eWallet!

Korang boleh nikmati RM10 untuk setiap transaksi referral yang berjaya! Apa lagi, jom Kongsikan KeberkaTEN Ramadan secepatnya!

Amacam, ngam tak duit raya yang Boost nak bagi ni? Boleh beramal, shopping pun boleh dapat siap cashback! #KongsikanKeberkaTEN #MyBoostedRamadan #MyBoostApp #SenangJerBoost

Dapatkan aplikasi Boost di Apps Store, Google Playstore ataupun HUAWEI App Gallery!

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Sambung Baca
Advertisement