Connect with us

#brandedcontent

Berbelanja di Mycraftshoppe, bantu sokong hasil kraftangan Malaysia

Pandemik Covid-19 yang ‘menjengah’ negara sejak awal tahun 2020 membuatkan industri pelancongan sedikit terkesan. Jadi, penjualan produk kraftangan yang cukup sinonim dengan industri pelancongan juga terjejas sama.

Pastinya orang ramai semakin sukar untuk mendapatkan barangan kraftangan seperti perhiasan rumah, alat permainan tradisional, fabrik dan juga aksesori fesyen.

Beli produk kraftangan hanya dihujung jari je

Tapi, janganlah terlalu risau dahulu kerana MYCRAFTSHOPPE menyediakan pembelian secara atas talian untuk semua produk kraftangan lokal yang pasti membuat anda tersenyum semula!

Semua produk kraftangan dari hasil anak tempatan ada dijual di MYCRAFTSHOPPE ni!

Ada sale kaw2 12.12.20 ni!

Siapa je tak suka dengan sale? Pada 12. 12.2020 ni, MYCRAFTSHOPPE  akan memberi potongan harga untuk produk-produk  terpilih yang pasti membuatkan korang berpuas hati kalo membelinya.

Diskaun free shipping sehingga RM15 , biar betul?

Part paling best, korang semua boleh nikmati diskaun penghantaran percuma sebanyak RM15 jika membeli produk berharga RM30 ke atas sehingga hujung tahun ni tau!

Ehh tunggu dulu, dah jadi member ke belum?

Mesti korang semua dah tak sabar nak ‘serbu’ MYCRAFTSHOPPE kan? Rileks-rileks

Sebelum korang shopping sakan, jangan lupa pula daftar sebagai members di laman web mycraftshoppe.com.

Dah jadi members, mestilah dapat beli semua produk dengan harga spesial! Jadi, kalau korang nak dapat potongan harga sebanyak RM20 untuk semua item yang dijual, cepat-cepatlah daftar sebagai members di MYCRAFTSHOPPE.

Jom sama2 support hasil kraftangan lokal!

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut berkenaan produk kraftangan ni, korang boleh je like page Facebook MyCraftshoppe, dan follow Instagram mycraftshoppe.official.

Di situ semua maklumat berkenaan produk ada dinyatakan.

Haa tunggu apa tu? Jomlah daftar sebagai members untuk lihat produk-produk kerja tangan anak tempatan. Kalau bukan kita, siapa lagi nak sokong hasil kreativiti masyarakat lokal ni kan.

Ini juga masanya kita sama-sama membantu menaikkan ekonomi mereka yang terjejas teruk disebabkan pandemik.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending