hubungi kami

Selebriti

Bersungguh atur ‘posing’, pengunjung tak sedar Remy Ishak ambilkan gambar

Lama tak mendengar khabar aktor hebat, Remy Ishak selepas beberapa bulan sebelum ini mengatakan mahu berehat dari media sosial dan kerja buat seketika.

Selepas lama ‘menghilangkan’ diri, Remy akhirnya kembali muncul di media sosial pada Disember tahun lalu bagi meraikan hari ulang tahun ibunya setelah hampir 4 bulan tidak memuat naik apa-apa di Instagram.

Siap tolong ambilkan gambar

Terbaru, video Remy Ishak dan isteri tersayang, Β Ezza Yusof ketika meluangkan masa bersama telah menjadi perhatian peminat apabila ramai yang tidak sedar kehadiran aktor hebat itu di Tasik Cermin, Perak sehingga ada pengunjung meminta bantuan mengambil gambar tanpa menyedari kehadiran pelakon berkenaan.

@roseezza

Tadi singgah Tasik Cermin ada 1 couple mintak tolong ambik gambar , macam biasa lah suami ku memang gigih kalau bab ambik gambar, nak dapatkan shot yang cantik!😁. Harap couple ni happy lah dengan gambar dia, sebab depa tak perasan siapakah photographer misteri gigih ini. 🀣πŸ₯³πŸ₯°πŸ˜ Happy New year 2023 guys!. #remyishak #happynewyear2023

♬ Tak Kan Hilang by Budi Doremi – Kopi Rona

Memang tak perasan tu Remy

Menerusi kapsyen yang disertakan Ezza, ketika mereka tiba di lokasi pelancongan itu, satu pasangan telah meminta bantuan Remy mengambil gambar tanpa menyedari individu tersebut adalah pelakon drama Pujaan Hati Kanda.

Menjengah ke ruangan komen, pasangan yang meminta bantuan mengambil gambar itu telah ‘hadir’ dan mengakui benar-benar tidak perasan yang individu membantu mereka adalah Remy Ishak.

Dia juga sempat mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi membantu mereka.

Nak tengok hasil gambar!

Perkongsian tersebut juga telah menarik perhatian ramai dan rata-rata turut mengakui tidak perasan yang lelaki itu adalah Remy Ishak.

Mereka juga berasa teruja untuk mengetahui hasil ‘tangkapan’ yang dibuat pemilik nama sebenar Mohammad Zalimei bin Ishak dan masih menanti ‘update’ dari pasangan berkenaan.

Ingatkan siapa photographer tu

Pandai Remy menyamar

Ingat siapalah suami akak, rupanya abang Remy

Macam ni la orang nak, ambilkan gambar beriye!

 

Perkongsian yang dibuat oleh Ezza itu telahpun ditonton lebih dari 700,000 viewers dan 61,ooo tanda suka kurang dari 24 jam selepas dimuat naik.

Dia juga turut berkongsi gambar bersama suami di Instagram dan memang ternyata mereka berada di lokasi tersebut ketika itu.

Sumber: TikTok @roseezza

 

 

PERHATIAN:Β Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement