Connect with us

#viral

Bonceng dengan perempuan, Instafamous belikan isteri iPhone 12 nak tutup salah?

Sekian lama menanti, akhirnya iPhone 12 sudah memasuki pasaran Malaysia minggu lalu. Bahkan, berlegar-legar di media sosial yang memaparkan individu menghadiahkan telefon keluar terbaharu itu kepada pasangannya atau orang tersayang sebagai tanda penghargaan.

Turut tak ketinggalan, Instafamous Chazynash juga tidak melepaskan peluang untuk membeli iPhone 12 Pro Max khas dihadiahkan untuk isterinya.

Baru bagi iPhone 12 Pro Max, tapi…

Namun, keadaan bertukar menjadi kurang baik selepas Chazynash memuat naik satu gambar, di mana memaparkan Instafamous tersebut berada di motor sambil memboceng perempuan lain!

Rupanya nak coverline?

Terkilan dengan gambar yang dikongsikan tersebut, isteri Chazynash meninggalkan komen berbaur amarah di ruangan posting berkenaan. Perbuatan suaminya itu tak dapat diterima walaupun selama ini, dia dimewahkan dengan kebendaan termasuklah menerima sebuah iPhone 12 Pro Max baru-baru ini daripada Chazynash.

Kejadian ini juga telah disedari oleh pengikut mereka di laman Instagram. Ramai yang turut berseloroh pada komen yang ditinggalkan oleh isteri Chazynash itu.

“Belen apa perut berbulu…”

Tak lama kemudian, Chazynash tampil menjernihkan situasi yang sedang menimpa diri. Jelasnya, gadis tersebut bukanlah perempuan seperti yang disangkakan.

“Gadis” dibonceng itu sebenarnya ialah Pak Lawak atau lebih dikenali sebagai Danny Evans. Dia merupakan kawan dan individu yang sering kali bekerjasama dalam FB Live serta menghasilkan content-content yang kelakar bersama Chazynash.

Foto ini sebenarnya telah diambil ketika Chazynash dan Danny Evans membuat penggambaran bersama. Setelah segalanya terbongkar, ramai yang pecah perut dengan penjelasan Chazynash di komen isterinya itu.

Siapa je yang tak kenal Chazynash!

Chazynash sangat popular dalam kalangan pegguna Instagram kerana, sering tampil dengan content-content merapu dan kelakar sehingga sangat menghiburkan ramai.

Semua sedia maklum bahawa Chazynash begitu terkenal dengan pembikinan video iklan lawak yang kreatif bagi membantu jualan produk-produk tempatan dan barangan branded!

Lebih uniknya, iklan yang dihasilkan Instafamous ini setaraf dengan iklan komersial Thailand. Jadi, tak hairanlah kalau video iklannya di IG dan FB, selalu mencecah ratusan ribu malah jutaan tontonan!

 

Dilamar bagi membintangi drama tv & telemovie!

Siapa sangka, atas kerja kerasnya menaikkan nama di Instagram, Instafamous ini turut berjaya menarik perhatian beberapa pihak produksi untuk membintangi dalam drama tv dan juga telemovie!

Lakonan Chazynash bakal muncul dalam telemovie pertamanya menerusi Didie Bikin Filem, yang akan di tayangkan di RTM Tv1 pada hari Sabtu, 21 November 2020 pada jam 9 malam.

Korang juga boleh follow Instagram Chazynash untuk hiburkan diri dengan macam-macam lagi content lawak!

Kalau nak buat slot iklan lawak dengan Chazynash, boleh je roger kat situ.

Continue Reading
Advertisement

Trending