Connect with us

#celeb

Buat ramai cemburu, selebriti2 yang memiliki rambut cantik kalah anak dara!


Selain gaya hidup, penampilan terutamanya rambut para selebriti sering kali menjadi perhatian netizen terutamanya di media sosial. Nama pun artis, rambut mestilah sentiasa cantik, berkepuk-kupuk bak Rapunzel!

Bahkan, gaya rambut diorang ni boleh jadi ikutan terutamanya bagi peminat-peminat mereka. Apa yang artis pujaan mereka pakai, itulah yang mahu diikut! Barulah matchy-matchy gitew~

Tapi, ada beberapa orang selebriti wanita yang diakui mempunyai rambut yang 24 jam cantik walaupun tanpa didandan dengan beria.  Jom check-it out!

Fatin Afeefa

Sering kali berpenampilan daring di akaun Instagram miliknya, membuatkan Fatin Afeefa sering menjadi tumpuan para netizen Malaysia. Tapi, diakui pelakon Tentang Bulan ini mempunyai rambut panjang ikal mayang yang sangat cantik!

Ehmm, walaupun dah ada dua orang anak tapi penampilannya kalah anak dara kat luar sana.

Bella Astilah

Walaupun bergelar seorang isteri dan ibu kepada dua anak, kepelbagaian gaya rambut yang sering dikenakan Bella Astilla membuatkan isteri Aliff Aziz ini seakan-akan gadis remaja!

Status isteri dan ibu bukan penghalang nak bergaya.

Ain Edruce

Rambut  lebat, hitam dan berkilat, Ain Edruce antara pelakon sangat menawan apabila berimej berambut hitam. Peminat-peminat Ain Edruce pun mesti menyokong statement ni, kan?

Sesiapa yang rajin follow Ain kat Instagram, mesti tahu yang masa berpantang pun rambut Ain Edruce ni cantik terurus je. Jealous betul!

Maya Karin

Di sebalik kejelitaan dan kelembutan aktres serta penyanyi jelita ini, barangkali tidak ramai Maya Karin sebenarnya seorang yang menggemarkan aktiviti lasak serta gila-gila!

Minat aktiviti sukan lasak tak semestinya rambut asyik tak teruruskan Maya?

Pandai betul Maya Karin jaga rambut, tak nak share-share rahsia ke? Kan sharing is caring~

Tak kisahlah korang artis ke, VVIP ke yang penting memiliki rambut yang sihat dan cantik ni is a bless tau! Tapi, sayangnya ramai tak tahu pasal penjagaan rambut dengan betul.

Hmmm, dah tu macam mana nak dapat rambut kepuk-kepuk kalau basic penjagaan rambut pun fail!

Tak payah pening2, pakai je SAILAJAH haircare set!

Tak kisahlah lelaki ke perempuan, mesti stress kalau rambut asyik gugur, dah macam-macam jenis produk guna masih tak jalan!

Kalau nak tahu, set penjagaan rambut Sailajah boleh mengawal keguguran rambut dan menggalakan pertumbuhan semula rambut supaya menjadi lebih licin dan berkilat.

Siapa yang ada masalah rambut gugur tu memang patut guna!

Lepastu, no more rambut rosak! Barulah rambut cantik macam retis.

Sebab Sailajah haircare set ni mampu mengimbangkan kelembapan kulit kepala dan mengembalikan kesihatan pada rambut yang rosak. Barulah rambut tak rapuh dan bercabang, ini yang kita semua mahukan.

Hanya bahan semula jadi untuk rambut korang cantik!

Paling penting, kesemua bahan yang digunakan dalam set penjagaan rambut Sailajah ni natural tau! Sebab hanya bahan-bahan semula jadi terpilih mampu melembabkan rambut, menjadikannya lebih teratur, halus dan licin.

Sikat rambut guna jari pun boleh lepas ni. Paling best, ingredient dalam Sailajah haircare set ni boleh menguatkan akar rambut dan menjana semula struktur dalaman rambut untuk pertumbuhan yang sihat.

*Peringatan: Memakai serum hanya pada rambut semasa rambut masih basah, kalau nak pakai sampai kulit pastikan dah kering!*

Pssstt kalau nak tahu, nilah rahsia rambut kekal sihat dan cantik Maya Karin tau!

Jangan risau, lelaki dan perempuan boleh guna set penjagaan rambut Sailajah ni. Dari syampu, serum rambut dan tonik rambut lelaki perempuan boleh pakai. Bak kata orang, sekali arung gitu.

Bolehlah lepas ni dapat rambut sihat dan kepuk-kepuk cantik macam retis!

Continue Reading
Advertisement