hubungi kami

Selebriti

Buntut besar lain macam, netizen geram tengok punggung Sajat

Tidak dapat dinafikan, meskipun kini menetap di Australia, namun usahawan Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman sering menjadi bualan di bibir netizen gara-gara kerap kali membuat siaran secara langsung bersama pengikutnya di TikTok.

Malah, baru-baru ini, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna @sajatperempuanfuh di laman TikToknya, kelihatan Sajat sedang mengemas rumahnya ketika membuat siaran langsung di aplikasi tersebut sambil ditemani pengikutnya.

@sajatperempuanfuh

Kalau malas, pinggan pun sajat tinggal 2 hari #fyp #fypシ #sajat #nursajat #foryou #viral #fypシ゚viral

♬ original sound – SajatNur – SajatNur

Dalam video tersebut, Sajat telah dipuji netizen kerana rajin mengemaskan rumahnya namun, reaksi positif yang diterimanya telah membuat dia ketawa.

Jelasnya, dia hanyalah manusia biasa yang mempunyai ‘mood’ tertentu untuk memastikan rumahnya sentiasa dalam keadaan bersih.

“Ini kau tengok waktu aku rajin, aku malas kau tak tengok lagi. Bukanlah nak tunjuk aku ni bagus sangat, aku ni ada juga malasnya.
“Aku punya malas satu benda pun aku tak nak tengok. Bila malas, kita ni manusia kan, kadang-kadang rasa macam tak kuasa aku nak mengemas, tak larat. Esok la mengemas.
“Sampai la satu hari itu mata je macam pedih nak tengok baru lah mengemas. Kita manusia dik, sama je kita. Kau nampaklah content aku tengah rajin, kalau aku tak rajin pinggan pun aku biarkan dua hari,” ujar Sajat sambil tertawa kecil.

Punggung Sajat nampak besar!

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen adalah bentuk punggung Sajat yang didakwa lebih besar berbanding sebelum ini telah mencetuskan reaksi netizen.

Netizen terhibur dengan Sajat

Dalam pada itu, rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian dan luahan yang dilakukan oleh usahawan yang berusia 37 tahun dan mereka turut mengakui memiliki sikap yang sama seperti Sajat.

Sumber: TikTok @sajatperempuanfuh

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Talk less, do more.

Sambung Baca
Advertisement