Connect with us

#brandedcontent

Cari laptop terbaik & bateri tahan lama? Pastikan Intel®️ Evo™️, gerenti puas hati!

Zaman sekarang ini, pasti ramai perasan setiap seorang dari kita mulai mencari dan harus memiliki  komputer riba atau laptop.

Apabila disoal sahaja, mereka memberikan alasan kerana terpaksa bekerja dari rumah sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) lalu, selain tidak mahu berkongsi dengan anak-anak.

Pun begitu, masih ramai buntu memikirkan kedai gajet  terbaik untuk beli laptop kan? Sekarang, jangan risau lagi. Dengan TMT by Thunder Match, kini masalah dapat diselesaikan!

TMT by Thunder Match, Peruncit Teknologi Terbesar di Malaysia

Korang tahu tak, TMT by Thunder Match ni memang sangat terkenal sebagai kedai gajet terbesar di Malaysia? Jadi, tak sia-sia kalau korang beli barang di sini sebab memang berkualiti tinggi!

Promosi kaw2 Intel®️ Evo™️ Laptop dari TMT by Thunder Match untuk korang!!!

Buat pemburu laptop, inilah masa korang rebut peluang ini! Sepanjang bulan Jun ini, mereka sedang mengadakan jualan hebat dengan promosi tak masuk akal yang pastinya menjimatkan duit korang! 

Bayangkan, dengan hanya sebuah laptop sahaja, korang boleh jimat sehingga RM1,000 tau! Tak percaya? Tengok butiran di bawah ini.

Asus Zenbook Flip S13 Intel® Core™ i7-1165G7, 16GB RAM, 1TB SSD, 13.3-inch display

( NP:RM6,799 Promo:RM5,799)

Lenovo Yoga Slim 7 (14ITL05) Intel® Core™ i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, 14-inch display

(NP: RM3,999 Promo: RM3,899)

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon 13ITL5- Intel® Core™ i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, 13.3-inch display (NP:RM4,499 Promo: RM3,999)

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon 13ITL5 – Intel® Core™ i7-1165G7, 16GB RAM, 1TB SSD, 13.3-inch display  (NP:RM5,499 Promo:RM4,999)

Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 – Intel® Core™ i7-1165G7, 16GB RAM, 1TB SSD, 14-inch display

(NP: RM7,799Promo: RM7,599 )

Acer Spin 5 SP513-55N-53Q7 – Intel® Core™ i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, 13.5-inch display

(NP: RM4,599 Promo: RM4,159)

Acer Swift 3 SF314-511-75A7 – Intel® Core™ i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, 14-inch display

(NP: RM7,799 Promo: RM7,599)

Nah, menarik bukan harga promosi yang ditawarkan? Jadi, tunggu apa lagi? Rebut peluang ini sekarang sehingga 30 Jun 2022.

Syok-nya, korang boleh dapat telefon pintar Motorola Moto E40 secara PERCUMA dengan mana-mana pembelian laptop Lenovo Yoga Series.

Tak datang kedai pun boleh je dapatkan laptop dengan harga tak masuk akal ini

Mesti ada yang tertanya kan macam mana nak rebut promosi ni, kan? Jangan risau, dengan TMT by Thunder Match korang tak perlu susah payah. 

Selain dari kunjungi kedai TMT by Thunder Match yang berdekatan, korang juga boleh rebut peluang keemasan ni dengan hanya layari website mereka

Best-nya, korang boleh beli secara terus melalui WhatsApp juga tau! Siap boleh roger2 untuk self pick up atau dorang hantar laptop pada hari yang sama (kawasan Lembah Klang sahaja). Mudah, kan?

Pengguna yang bijak pasti akan pilih  Intel®️ Evo™️ Laptop

Dah buat pelaburan ini, mesti ramai tertanya-tanya, “untung ke kalau aku beli laptop jenis ni?

Jangan risau, Thunder Match sentiasa berikan yang terbaik dan berkualiti hanya untuk pelanggannya. Mana tidaknya, dengan laptop yang mempunyai Intel Evo Processor ini pasti ia membuatkan korang tak menyesal melalui pengalaman premium!

Bateri tahan lama, pengecasan pantas

Korang juga tak perlu cuak kalau tertinggal charger laptop di rumah kerana ia mempunyai ketahanan bateri yang lama.  Di mana, dengan Intel®️ Core™️ processors Generasi ke-11 dan ke-12 menawarkan kelajuan pengecasan pantas yang sangat bagus sehingga membuatkan korang tak perlu bazir masa tunggu laptop dicas.

Bukan itu sahaja, ia juga memiliki penggunaan kos kuasa yang rendah iaitu sekitar 35W sehingga 45W.

Oh ya, buat korang yang gemar berkongsi video atau gambar di media sosial, kami nak ucapkan terima kasih kerana anda telah membuat keputusan sebagai seorang pengguna yang bijak!

Dengan Intel®️ Evo™️ Laptop, ia 3x ganda cepat berbanding yang biasa termasuklah dari segi kelajuan Internet. Selain dapat meningkatkan produktiviti kerja, korang juga boleh layari internet sepuas-puasnya tanpa sebarang gangguan.

Untuk maklumat lanjut

Korang boleh layari laman sesawang rasmi TMT by Thunder Match atau laman Facebook .

Bukan itu saja, korang juga boleh tekan sini bagi mendapatkan lebih pencerahan mengenai Intel®️ Evo™️.

Sedang memerhati anda...

Continue Reading
Advertisement