Connect with us

#celeb

Dah 2 tahun bercinta! Erni Zakri ‘kantoikan’ Syamel minta ‘couple’ dekat depan rumah

Hubungan cinta antara pasangan duet popular Ernie Zakri dan Syamel bukan lagi rahsia, selepas mereka mengumumkan telah mengikat tali pertunangan.

Tetapi sebelum ini mungkin ramai yang tidak tahu, pasangan ini sudah mula menjalin cinta sejak tahun 2018. Namun terdahulu, mereka lebih selesa dikenali sebagai rakan baik.

Minta couple depan rumah jer

Menerusi temu bual di radio Era baru-baru ini, terbongkarlah sudah kisah cinta dan hubungan mereka yang selama ini menjadi teka teki dalam kalangan peminat.

Kira dating la tuuu

Malah, Ernie sempat mendedahkan momen awal percintaan mereka adalah ketika Syamel meluahkan perasaan, dimana lokasi hanya di hadapan rumah Ernie.

“Depan rumah pun kira dating lah juga. Depan rumah ni masa awak minta ‘couple’ dengan saya! Kira dating lah tu…”

Comel la korang ni!

Di ruangan komen, rata-ratanya seronok melihat keserasian Syamel dan Ernie, dan menyifatkan mereka adalah pasangan yang sangat comel.

Semoga hubungan mereka berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Tak sabar nak tengok Ernie dan Syamel naik pelamin.

Sumber : Era.je

Continue Reading
Advertisement

Trending