Connect with us

#brandedcontent

Diskaun kaw2 barang kelengkapan rumah di Parkson Mad About Homes 2020

Sejak kebelakangan ini, ramai yang berkongsikan gambar ubah suai dekorasi kediaman masing-masing sebelum dan selepas di media sosial, sehingga menjadi trend kepada mereka yang tekun menghabiskan masa di rumah.

Nak hias rumah, tapi tak tahu nak start dari mana?

Takkan nak termenung sendu je kak? Jom kami kongsikan satu berita baik yang pastinya buatkan para suri rumah bersemangat untuk menghias kediaman tanpa membuat poket rabak.

Bermula sekarang hingga 31 Ogos 2020, Parkson menawarkan nilai hebat bagi perhiasan rumah dan ruang tamu, perkakas bilik air, keperluan dapur serta kelengkapan bilik tidur.

Sudah tentunya pelbagai jenama terkemuka akan terlibat dalam tawaran eksklusif dipromosi Mad About Homes 2020 ni!

Diskaun 30% atau 70% + 20% untuk ruang tamu

Harga barangan ditawarkan bermula serendah RM19.90 sahaja dan boleh nikmati di potongan sebanyak 30% ataupun 70% + 20% bagi kelengkapan di ruang tamu.

Sudah semestinya kualiti barangan akan membuatkan korang tak rugi untuk beli, walaupun dijual dengan harga durian runtuh!

Potongan sebanyak 50% untuk hiasan rumah

Tak lengkaplah sesuatu ruang tu tanpa sebarang hiasan. Rumah mesti akan nampak suram je nanti.

Jadi, grab lah peluang ni beli pelbagai jenis hiasan rumah di Parkson, sebab macam-macam jenis hiasan rumah dijual dengan harga yang berbaloi-baloi!

Perkakas bilik air berkualiti dari harga RM6 tau…

Potongan harga dari 50% sehingga 70% OFF untuk pelbagai jenis perkakas bilik air menanti. Bahagian luar je kemas, tapi kalau bilik air kurang menawan tak syok juga, kan?

Jadi dah tiba masanya tuala lusuh, bakul baju pecah, alas kaki berkulat semua tu dah boleh ditukar ganti dengan yang baru ni!

Cadar berkualiti dengan potongan nilai hebat!

Tambahkan seri bilik korang dengan hanya menukar cadar di bilik tidur. Mad About Homes 2020 ni, korang boleh dapatkan cadar dan bantal yang paling best dengan design terkini yang bermula serendah RM 69 je tau!

Bukan setakat tu, cadar juga bakal dijual dengan potongan diskaun sebanyak 50% ataupun 70% bergantung kepada cita rasa korang. Tapi jangan risau, confirm puas hati.

Diskaun untuk set cawan & pinggan mangkuk pun ada

Haaa, masa nilah nak tambah koleksi set cawan kopi dan teh! Bukan apa, sekali-sekala hidang pada tetamu set cawan yang fancy boleh menambat hati tetamu. Tak gitu?

Lagi best, korang boleh dapat set cawan baru dengan harga potongan rata sebanyak 50 % tau!

Haaa, untuk pinggan mangkuk pula harga ditawarkan bermula RM 7.95 berserta diskaun dari 50% dan 70% menanti.

Macam2 potongan harga untuk perkakas2 dapur

Perkakas dapur ni bukan hanya untuk kegunaan sendiri je, tapi korang boleh hadiahkan kepada teman-teman set perkakas dapur yang sudah tentu menyenangkan kerja seharian mereka.

Dengan harga bermula dari RM12.90 dan potongan sebanyak 20%, 30% dan 40% ditawarkan pastinya tak merugikan.

Tak nak cakap banyak, korang lihat sendiri.

Keperluan rumah dari harga RM10 je!

Ini paling best! Sesuai untuk suri rumah yang baru sahaja berpindah ataupun nak tukar segala keperluan rumah lama dengan yang baru. Ada juga barangan yang dijual dengan harga RM 10 je tau!

Ada lagi potongan 20% untuk ahli Parkson kad untuk membeli hand sanitizer dan surface spray.

Ehhhh chupp! Tunggu dulu…

Jangan tergesa-gesa walaupun dah terlampau teruja.

Sebelum jejakkan kaki ke mana #ParksonMalaysia, pastikan korang bawa kad ahli Parkson untuk mendapatkan pelbagai tawaran eksklusif. Kalau belum ada kad ahli, janganlah risau! Korang boleh dapatkan kad ahli Parkson dengan percuma di kaunter servis ataupun di sini!

Lagi afdal kalau korang like Facebook dan follow Instagram Parkson Malaysia untuk dapat notifikasi yang ringkas dan cepat.

Segala maklumat lanjut mengenai #MadAboutHomes, korang boleh dapatkan dihujung jari dengan melayari website Parkson Malaysia.

Continue Reading
Advertisement

Trending