Connect with us

#brandedcontent

Diskaun kaw2! Memang rugi kalau terlepas promo SSF 50% + 5% sempena SSF Day

Ibarat satu trend, ramai yang mengambil peluang untuk mengubah suai kediaman mereka sejak PKP diperkenalkan pada tahun lepas. Maklumlah, nak isi masa kosong rumah pun makin bersih dan selesa!

Tak salah kalau sekali sekala tukar citarasa, kan?

Deko-deko juga, tapi sebenarnya ramai dalam dilema untuk membeli barangan impian seketika dek kerana bajet hanya cukup-cukup makan. Macam mana nak settle? Kami kongsikan satu cara yang paling bernas.

Tak payah runsing2 lagi, SSF Day penyelamat korang!

Siapa je yang tak kenal dengan SSF? Lubuk segala barangan keperluan dan dekorasi rumah yang cantik tetapi dengan harga yang mampu milik.

Paling best, untuk meraikan SSF Day, SSF bermurah hati untuk belanja korang potongan harga sebanyak 50% + 5% bermula 11 Februari sampai 28 Februari 2021! Haaaaa, macam mana tu?

Korang akan terima potongan sebanyak 50% pada harga biasa dan diskaun tambahan 5% akan dikenakan selepas potongan 50% telah dibuat!

Diskaun 50%+5% ini yang korang boleh dapat!

Perhiasan & dekorasi dalam kediaman

Side table pelbagai saiz, mur-mur je…

Kerusi & sofa pelbagai design pun ada!

Nak gerak dah ke tu? Tunggu dulu….

Sekejap! Sebelum korang serbu mana-mana SSF di seluruh Malaysia, make sure korang memiliki kad ahli VIP SSF untuk dapat diskaun yang masyuk ni. Kalau tiada, baik daftar dulu sebab banyak faedah kalau korang jadi VIP SSF ni!

Memang senang sangat nak jadi ahli VIP SSF, pergi je kat kaunter pembanyaran untuk mendaftar!

 

Inilah masa yang terbaik untuk upgrade dekorasi rumah korang dengan membeli segala wishlist di SSF ! Bukan senang tau nak dapat barangan mewah dan berkualiti macam ni dengan harga diskaun 50% + 5%.

#Peringatan! Harga mungkin berbeza bagi semenanjung Malaysia serta Sabah dan Sarawak

Kalau ada kekeliruan mengenai promo serta terma dan syarat, korang boleh je check it out di website rasmi SSF klik di sini.

Boleh juga semak lokasi kedai SSF berdekatan dengan rumah korang kat sini. Tunggu apa lagi, pergilah serbu!

Tapi, pastikan korang dah berdaftar sebagai ahli VIP SSF untuk nikmati harga yang ditawarkan. Jadi, bolehlah miliki gaya hidup yang diidamkan like a boss!

 

Continue Reading
Advertisement

Trending