hubungi kami

Selebriti

Peminat minta tips miliki suami kacak, jawapan Maryam buat ramai terhibur

Nama pasangan personaliti media sosial terkenal dengan saluran Duriankimchi iaitu Ryzal Ibrahim dan Maryam You Narae tidak perlu diperkenalkan lagi terutamanya ada sahaja keletah mencuit hati dilakukan oleh wanita berasal dari Korea Selatan ini.

Malah, Maryam juga seringkali membuat sesi siaran langsung ketika sedang memasak atau sekadar suka-suka sahaja bagi meluangkan masa bersama peminatnya di media sosial.

Terbaharu, Maryam menjawab satu soalan yang diajukan oleh pengikutnya di laman TikTok DurianKimchi. Namun, jawapan yang diberikan oleh Maryam berjaya menarik perhatian ramai.

Macam mana nak dapat suami handsome?

Menerusi video dikongsi oleh pengguna dikenali Hani Aqilah, seorang pengikut bertanya kepada Maryam mengenai tips mendapat suami kacak.

“Maryam, macam mana nak dapat suami handsome?”soal pengikut.

Sebaik sahaja mendapat soalan berkenaan, Maryam berseloroh dengan mengatakan mereka bertanya kepada orang yang salah.

“Hmm, itu kalau saya tahu you think (awak rasa) saya kahwin dengan Nik Muhammad Ryzal?”seloroh Maryam.

Malah, ibu kepada anak seorang itu turut berseloroh dengan memberitahu sekiranya dia tahu cara untuk dapatkan lelaki kacak sebagai suami, pastinya sudah berjaya dapat individu sekacak selebriti Korea Selatan.

“Kenapa tanya saya? Saya tak tahu. Kalau saya tahu, bolehlah ambil Park Seo-joon ke BTS ke..”katanya.
@qijama

Pecah perut tgk live dia 🤣🤣 Abaikan suara aku 🤣🤣 Abaikan jgk caption yg salah2 tu hahaa #duriankimchi #maryam #rizal #CapCut

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Jangan tag suami saya

Video berkenaan mendapat perhatiannya semula dan berseloroh supaya pengguna TikTok tersebut tidak ‘tag’ suaminya, Ryzal.

Bukan main jujur lagi dia

Malah. rata-rata netizen terhibur dengan jawapan yang diberikan oleh Maryam apabila ditanya tips mendapatkan suami kacak.

Menangis Ryzal dengar, dia ada tak kat situ?

Selain itu, mereka juga bertanya sama ada Ryzal berada di samping Maryam atau tidak sewaktu dia bertanya menjawab soalan tersebut.

Sekadar info, Ryzal dan Maryam berkahwin pada 15 Ogos 2019 selepas setahun mengenali hati budi masing-masing. Mereka berdua dikurniakan seorang cahaya mata comel iaitu Nik You Rina.

Sumber: Instagram @maryamyunrrr, TikTok @qijama

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement