hubungi kami

Selebriti

Dituduh scam duit, Norreen Iman akui terlepas pandang -“DM je, kita bayar..”

Kecoh di platform Twitter apabila ada individu mendakwa personaliti media sosial, Norreen Iman tidak melangsaikan tugas dan amanah seperti mana dijanjikan setelah membayar duit untuk review produk.

Difahamkan, Norreen tidak review produk tersebut dari tahun 2018 sehingga sekarang.

Norreen terkejut, akui silap tak jalankan tugas

Tidak berdiam diri, Norreen yang juga seorang pelakon tampil bersuara. Pada awalnya, Norreen akui terkejut kerana namanya disebut oleh ramai di platform Twitter.

“Tiba-tiba nama naik kat Twitter… itu pun sebab ada orang beritahu, aku memang tak main Twitter. Pasal review nyah.. tahun 2018, tahun komplikasi mengandung.
“Tahun kelahiran Eshan, komplikasi betul anak paling besar, bedah perutnya,”ujar wanita berusia 28 tahun itu.

Bagaimanapun, pemilik nama Norreen Iman Abdullah akui kesilapannya kerana terlepas pandang melangsaikan tugas tersebut disebabkan rancak mengambil banyak tawaran review.

“Yang jenis RM80 punya review, mak (saya) terlupa.¬† Dia macam katanya barang dah hantar. Jadi mak baca DM macam pelik, benda apa tu? Aku memang betul-betul tak ingatlah,”akui Norreen.

DM je, kita bayar

Norreen berkata, sekiranya terlepas pandang akan tugasan tersebut, mereka bolehlah tegur dengan meninggalkan mesej supaya dia boleh membuat pembayaran semula.

“Jadi, DM saja kita… ada saja sebelum ini orang DM tahun 2018 ke 19 ke yang aku terlepas pandang, kita bayar saja.
“Yang RM100, awak punya yang RM80, DM saja kita bayar,”katanya.

Diakhir video tersebut, Norreen berharap agar ramai tidak mengikut jejak langkahnya terutama buat para influencer di luar sana yang ‘rancak’ menerima servis review.

Sumber: Instagram @norren143

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement