Connect with us

#brandedcontent

Dorang ni founder ke ejen? Kalau macam ni aku pun nak! -Netizen

Sports Car harga juta-juta mcam ni, mana ada yang nak bagi suka-suka je kan.

Tapi pihak MEERACLE tak kisah pun, selamber je mereka hadiahkan kepada beberapa wakil jualan sebuah Porsche 718 Cayman dan tiga buah Ford Mustag 5.0 GT!

Memang hilang akal kalau dengar. Memang tak logik, tapi itu hakikatnya!

 

Melaram sakan laa dengan sports car

Bertuah betul mereka yang dapat hadiah kereta-kereta mewah tu!

Mereka yang dapat hadiah dari pihak MEERACLE tu semuanya sudah menunjukkan prestasi terbaik sepanjang tahun lalu dan tahun ni. Ni haa deretan nama insan-insan  yang bawa balik kereta sport mewah.

  1. Siti Azlina Bte Mhd Halil – Porsche
  2. Masdiana bte Mohamadiah – mustang
  3. Nazariah binit Mohd Shah – mustang
  4. NurulAini binti mansor – mustang

Haishh melaram sakan laa akak-akak lepas ni dengan sports car

Ejen jualan pun dapat Volkswagen? Biar betul!

Pihak MEERACLE pun akan beri kereta jenama Volkswagen kepada setiap level ejen yang tunjuk prestasi terbaik sepanjang 7 bulan ni bermula September 2020 sehingga Mac 2021 tau.

Tapi reward untuk ejen-ejen akan akan diberi pada majlis penyerahan kunci ketika kempen ‘The Rising Star’ yang berlangsung tak lama lagi.

Ni bayaran untuk penat lelah mereka

Menurut Eksekutif Pemasaran dan Komunikasi MEERACLE, Bella Luna, pihak mereka rasa bangga sangat dengan pencapaian stokis dan ejen MEERACLE kerana tetap memacu pendapatan walaupun negara sedang diuji dengan pandemik.

Jadi, apalah sangat sports car yang mereka beri secara percuma tu berbanding usaha para stokis dan ejen dalam memperkenalkan lagi produk MEERACLE sehingga mampu mendapat pulangan jutaan ringgit.

“Jadi usaha dan penat lelah mereka itu kami nilai dan hargai dengan menghadiahkan kereta sports mewah yang berjumlah jutaan ringgit ini.”
“Anugerah ini adalah sebagai salah satu motivasi kepada mereka untuk terus bersemangat mengorak langkah untuk terus berjaya dan menjadi dengan MEERACLE.” jelas Bella

Bukan main senyum semua dapat kereta FREE!

Memang terlihat jelas wajah  gembira wakil-wakil jualan yang berjaya bawa pulang sports car apabila terima hadiah mewah yang tak dijangka.

Mana tidaknya, kereta-kereta mewah macam tu biasanya founder produk yang guna. Kalini MEERACLE pastikan yang wakil jualan pun boleh pandu jugak tau!

 

Ramai yang nak jugak!

Dekat Instagram MEERACLE pun telah dihujani dengan banyak komen daripada netizen yang tak percaya pihak MEERACLE memberikan hadiah kereta sport mewah seperti itu.

Mereka semua berasa teruja dan mahu menjadi sebahagian daripada keluarga MEERACLE selepas melihat ganjaran yang begitu hebat dari syarikat produk kecantikan tempatan ini.

Hadir dengan produk baru

Opppss, jangan lupa pulak.

MEERACLE tak lama lagi akan keluarkan produk terbaru mereka juga tau.

MEERACLE Gemstone Facial Serum & Cleanser Advance Formula akan diperkenalkan selepas ini. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk kecantikan tersebut kerana dah terbukti berkesan.

Seronoknya produk MEERACLE ni!

Bukan hanya mampu menyelesaikan masalah kulit, MEERACLE juga mampu bantu ramai golongan wanita menjana pendapatan lumayan dengan menjual produk MEERACLE di seluruh Malaysia dan Asia Tenggara.

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut berkenaan dengan MEERACLE, just layari laman web www.meeracle.com.my atau boleh terus hubungi wakil jualan untuk mendapatkan produk MEERACLE.

Semuanya dihujung jari. Mudahkan!

 

Continue Reading
Advertisement

Trending