hubungi kami

Selebriti

Fyna Jebat & Datuk Zainal Abidin makan bersama, akhirnya ada gambar berdua!

Walaupun sudah mengaku berumah tangga, belum ada sebarang perkongsian Fyna Jebat bersama suaminya, Datuk Zainal Abidin Hassan berdua.

Sesetengah netizen juga masih tertanya-tanya kesahihan perkara itu walaupun adik kepada selebriti, Ayda Jebat mengakui sudah bernikah dengan jurulatih bolasepak itu.

Ada pun gambar berdua

Akhirnya, Fyna Jebat dan Datuk Zainal dilihat keluar makan berdua bersama pasangan pelakon, Datuk Mustapha Kamal dan isteri.

Perkara tersebut dikongsikan Mustapha menerusi TikToknya apabila memuat naik momen makan malam bersama.

@mustaphakamaal

Salam … What a coincidence.. just stumbled across the legend Zainal Abidin Hassan. An old friend. All the best to both of you, congratulations.

♬ We Are The Champions – Remastered 2011 – Queen

kebetulan jumpa kawan lama

Menurut kapsyen yang disertakan, pelakon senior itu mengatakan tidak sengaja bertemu rakan lamanya iaitu Datuk Zainal ketika keluar makan.

Dia juga telah mengucapkan tahniah diatas pernikahan pasangan tersebut walaupun dilakukan secara tertutup sebelum ini.

Tengok gambar ni baru percaya

Perkongsian tersebut telah menuai pelbagai komen dari netizen yang akhirnya ‘berpuas hati’ melihat Fyna atau nama sebenarnya Nur Syafinaz Jebat ada gambar bersama dengan suaminya, Datuk Zainal Abidin Hassan.

Mereka juga berseloroh berkenaan ‘Megah Holding’ memandangkan Mustapha Kamal sangat sinonim dengan watak ‘papa’ yang meneraju syarikat besar di dalam drama-drama Melayu di televisyen.

Papa nak tambah cawangan juga ke?

 

Orang Melaka je tahu?

Kawan macam ni la kita nak, random update

Selamat pengantin baru Fyna dan Datuk Zainal

Dia yang baik2, ajal maut di tangan Tuhan

 

Terdahulu, berita tentang penikahan antara Fyna Jebat dengan bekas pengendali pasukan Penang FC itu telah heboh diperkatakan di media sosial.

Selepas gosip tersebut bertebaran, akhirnya penyanyi itu mengaku bahawa sudah mendirikan rumah tangga dengan Datuk Zainal Abidin ketika ditemubual sewaktu selesai menjayakan program Famili Duo.

Sumber: TikTok Mustapha Kamal

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement