Connect with us

#celeb

“Geli tengok” – ‘Promote’ iklan tak senonoh, netizen serang IG Zara Zya

Pelakon popular Zara Zya menjadi bualan hangat netizen apabila memuat naik sebuah video mempromosikan produk dewasa di laman sosial Instagram miliknya.

Lebih mengejutkan adalah apabila secara terang-terangan video berkenaan menunjukkan pasangan lelaki dan perempuan sedang berpelukan erat di atas katil.

Review produk dewasa

Rata-rata netizen terkejut melihat iklan yang dikongsi oleh pemilik nama Zainurul Razia binti Mohd Zainuddin itu.

Malah, mereka seakan tidak percaya tambahan lagi kerana bintang drama Love You Mr. Arrogant itu berpenampilan bertudung litup.

Tak sesuai walaupun review berbayar

Dah takde job ke?

Benda macam ni pun nak tunjuk?

Geli pula tengok

Kalau budak2 tengok macam mana?

Tak sesuai review ni dengan penampilan sis

Kenapa pula Zara Zya ni?

Mungkin PA dia yang post

Sumber: Instagram Zara Zya

 

 

Continue Reading
Advertisement