Connect with us

#celeb

Genap 7 hari bergelar suami, Nabil Mahir tak percaya dah kahwin dengan Ayda Jebat

Pada tanggal 1 Januari lalu, pengacara Nabil Mahir dan penyanyi dan pelakon popular Ayda Jebat telah selamat bergelar pasangan suami isteri.

Hari ini, pengacara berusia 33 tahun itu berkongsi sekeping potret bersama ahli keluarganya yang dirakam sewaktu majlis mereka di Instagram bertujuan untuk memperingati genap seminggu usia perkahwinan.

Kejap je dah seminggu

“Pejam celik dah seminggu bergelar sebagai suami isteri. Masih macam tak percaya kita dah kahwin. Tak percaya boleh 1 lafaz je. Ye la kan saya ni kaki tersasul je,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat mengucapkan tahniah dan tumpang gembira atas perkongsian ‘bersemut’ Nabil berkenaan.

Tahniah sekali lafaz je

Suka tengok diorang ni

Syukur Allah permudahkan

Terdahulu, mereka mengikat tali pertunangan pada 28 April 2020, iaitu sempena ulang tahun kelahiran Nabil ke-32. Menariknya, mereka bertunang secara dalam talian menggunakan aplikasi Google Meet.

Sumber: Instagram Nabil Mahir

Continue Reading
Advertisement