Connect with us

#brandedcontent

Guna ‘smartphone’ je boleh bina kerjaya dari rumah. Apa tu?

Beberapa bulan lepas, pernah tular tentang kisah seorang makcik berniaga baju ‘bundle’ yang terpaksa bersengkang mata merakam video secara ‘live’ hingga pukul 3 pagi demi mencari rezeki.

Tak dinafikan lagi dalam situasi penularan pandemik Covid-19 ini ramai individu hilang punca pendapatan hingga terpaksa mencari inisiatif lain bagi meneruskan kelangsungan hidup.

Kalau nak tahu ada cara lebih mudah untuk jana pendapatan tambahan tau… Iaitu dengan menjadi ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa!

Bukan itu sahaja, ada berita baik lagi! Sekarang Etiqa baru lancarkan aplikasi mudah alih untuk bantu kerja korang sebagai ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa, iaitu aplikasi Etiqa AOTG!

Apa yang ‘best’ adalah aplikasi AOTG ni akan memudahkan kerja korang bila berurusan dengan pelanggan. Memang sepantas kilat! Lebih mudah dan cepatlah korang dapat ‘income’!

Antara kemudahan aplikasi AOTG ni ialah korang boleh uruskan pembayaran insurans pelanggan korang secara ‘online’ pada bila-bila masa sahaja.

Senang cerita, guna je aplikasi tu korang duduk rumah sambil goyang kaki pun boleh cari rezeki melalui ‘smartphone’ je.

Apa kelebihan jadi ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa ni?

Istimewanya jadi ejen Etiqa ni, pendapatan korang 100% terpulang pada korang.

Berapa yang korang dapat bergantung pada jumlah ‘sales’ yang korang raih atau jumlah ‘pelanggan’ yang korang cari.

Selain itu, korang juga berpeluang melancong ke luar negara setiap tahun kalau korang mencapai kuota yang ditetapkan!! Hebat tak?

Banyak lagi tau benda menarik korang boleh dapat kalau jadi ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa ni.

Nah, kami ‘share’ antara kelebihan lain yang korang akan nikmati sebagai seorang ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa:

#1 Jana ‘income’ tambahan sambil bantu orang lain

Kelebihan pertama sekali sudah tentulah dapat jana pendapatan betul tak?

Selain itu, tahu tak korang pun boleh bantu ‘melindungi’ orang lain dari segi aset mereka seperti insurans kereta, insurans rumah dan sebagainya. Best kan?

Itulah yang dinamakan bekerja sambil beramal!

#2 Jadi ‘boss’ sendiri, kerja bila2 masa pun boleh

Pernah tak korang rasa letih bila bos selalu suruh korang buat kerja lebih masa atau ‘overtime’? Tipulah kalau tak pernah.

Kadangkala tu macam nak ‘give up’ je tapi dari mana nak cari duit kalau tak kerja? Hmm..

Jangan risau Etiqa kan ada! Jadi ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa ni waktu kerja pun fleksibel tau. Maksudnya, boleh bekerja bila-bila masa dan di mana sahaja yang korang nak.

Samalah seperti seorang ‘boss’. Tak perlu dah balik kerja lewat setiap hari, duduk rumah pun boleh cari rezeki tambahan untuk sara diri dan keluarga.

Macam mana nak ‘join’ ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa?

Mesti korang berminat nak ‘join’ kan, tapi macam mana? Sebenarnya, senang je nak jadi ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa ni!

Tak perlu isi borang atas kertas pun. Boleh daftar secara ‘online’ je.. Semua setel!

Tapi, apa yang wajib ada adalah ‘smartphone’ korang. Klik LINK ni kalau korang berminat nak jadi ‘Agent-On-The-Go’ Etiqa.

Menarik kan. Hah.. Tunggu apa lagi??

Jom sertai Etiqa hari ini. Untuk maklumat lanjut, klik sahaja LINK ini. Guna ‘smartphone’ je boleh bina kerjaya dan jana income yang korang idamkan~

 

 

 

 

"Manusia itu asalnya dari tanah, makan hasil tanah, berdiri di atas tanah, akan kembali ke tanah. Kenapa masih bersifat langit?" - Hamka

Continue Reading
Advertisement

Trending