hubungi kami

Sosial

Gurauan habis ‘duty’, lelaki jadi pocong sergah rakan hingga terlompat-lompat

Dalam bekerja tidak harus terus serius. Setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk menghilangkan rasa penat serta stres terutamanya jika bertugas dalam situasi yang perlu sentiasa bersedia.

Jadi pocong sergah member

Menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @roszaidasaad, dia telah memuat naik situasi rakan-rakannya bergurau selepas selesai waktu bertugas.

Dapat dilihat salah seorang rakannya telah menyelimuti diri dengan kain berwarna putih sebelum melompat-lompat mengejutkan rakannya yang kebetulan melalui kawasan tersebut.

@roszaidasaad

lepas abis duty ade kawat skali ade #hantuviral #RS๐Ÿ’™๐ŸŒน #kakakviralpps #kamisempoiโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’™ #fypใ‚ท #fyp

โ™ฌ original sound – Roszaida Saad ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ’™ – Roszaida Saad ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ’™

Melatah sampai lompat2

Mereka yang berkhidmat dalam pasukan beruniform itu terdengar mengekek ketawa selepas salah seorang daripada mereka sama-sama melatah dan melompat seperti ingin berkawad.

@roszaidasaad

nak kawad main antu2 dulu #RS๐Ÿ’™๐ŸŒน #fyp #fypใ‚ท #kamisempoiโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’™ #kakakviralpps #hantuviral

โ™ฌ original sound – Roszaida Saad ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ’™ – Roszaida Saad ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ’™

Best kan bertugas happy macam ni

Perkongsian tersebut nyata membuatkan ramai terhibur lebih-lebih lagi melihat salah seorang anggota badan beruniform itu melatah sehingga terlompat-lompat kerana terkejut melihat rakannya yang berpenampilan seperti pocong.

Rata-rata warganet juga telah meninggalkan komen di ruangan TikTok berkenaan dengan mengakui tergelak sama melihat anggota yang pastinya tegas tidak dapat mengawal reaksi ketika terkejut disergah dalam suasana gelap seperti itu.

Sengaja ulang2 tengok biar diorang penat lompat

Sempat kena terajang lagi

Jangan sampai pocong tu yang buat CPR

Ni kalau betul2 hantu, memang ikut gelak sama

Sumber: TikTok @roszaidasaad

PERHATIAN:ย Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement