hubungi kami

Selebriti

Gurauan pengantin baru, suami Fatin Afeefa usik nak batalkan wuduk

Cerita tentang pelakon, Fatin Afeefa yang bernikah dengan seorang pakar pelaburan saham atas talian dikenali sebagai Aliff Awang masih menjadi perhatian ramai.

Selepas video memasak nasi goreng ‘kurang rasa’ kali ini suaminya yang mesra disapa Opai telah berkongsi video mengusik isterinya yang ketika itu mempunyai air wuduk.

Nak pegang bukan pukul

Dengan nada bergurau, suaminya mengatakan yang dia telah membayar wang hantaran mahal namun tidak diberi peluang untuk menyentuh isterinya.

“Sayang, I nak pegang je. Bukan pukul !! Kalau you tak bagi I pegang, I nak buat apa? Takkan I nak pegang phone je huhu. Bosan tau pegang phone asyik withdraw je kerja. I nak pegang you nak rasa kemenangan ! “ tulisnya.
@aliff_awang

Sayang 😭 I nak pegang je. Bukan pukul !! Kalau you tak bagi I pegang, I nak buat apa? Takkan I nak pegang phone je huhu. Bosan tau pegang phone asyik withdraw je kerja. I nak pegang you nak rasa kemenangan ! Eh kalau korang semua ada masalah macamni, cuba TEKAN LINK KAT BIO ! Maybe bila kau berduit, isteri takmau pegang 😭 tak percaya? Kau buat dulu duit dengan aku !

♬ Nan Ko Paham – Kkz D BLG

Bersemut la skrin asyik sweet2 je

Kemesraan yang ditunjukkan suami Fatin Afeefa terhadap isteri yang baru dinikahinya telah mendapat respon yang pelbagai daripada warganet. Rata-rata terhibur dengan perkongsian mesra pasangan pengantin baru itu lebih-lebih lagi melihat sikap Aliff Awang yang kuat menyakat isteri.

Kebanyakan warganet wanita akui yang gurauan mahu membatalkan air wuduk adalah sesuatu yang menggeramkan kerana perlu membersihkan solekan sebelum mengambil wuduk dan mekap semula.

Makeup mahal kot nak cuci lepastu pakai semula

Suami memang suka ea gurau macam ni

Biasa isteri yang suka kacau suami

Kalau dekat rumah tu tau la

Untuk rekod, Fatin Afeefa dan Aliff Awang telah mendirikan rumah tangga pada 31 Disember 2022 secara tertutup. Pernikahan mereka heboh diperkatakan selepas jurusolek terkenal, Datuk Alha Alfa memuat naik momen ketika menatarias pelakon itu sewaktu hari pernikahannya.

Sumber: TikTok aliff_awang

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement