Connect with us

Sosial

Hajat ditunaikan! Budak 5 tahun dapat kereta G Wagon sebagai hadiah ‘birthday’

Diterbitkan

pada

Baru-baru ini, tular beberapa video di sekitar sambutan majlis ulang tahun kelahiran ke-5 anak kepada pengasas produk kosmetik Farhana Zahra di laman TikTok.

Mana tidaknya, hadiah yang diterima oleh kanak-kanak perempuan yang dikenali Nur Fatima Az Zahra sangatlah membuatkan ramai terkesima kerana tidak seperti budak seusia dengannya.

Minta hadiah ‘birthday’ G Wagon atau BMW

Menerusi hantaran dikongsikan usahawan Kelantan sebelum ini, anak perempuannya meluahkan ‘hajat’ untuk mendapatkan kereta mewah seperti G Wagon dan BMW sebagai hadiah ulang tahun kelahirannya.

Apabila disoal ‘kenapa’ mahu hadiah berkenaan, kanak-kanak tersebut menyatakan dia mahu pergi ke sekolah menaiki kenderaan tersebut meskipun usianya belum cukup dewasa.

“Hari itu alasan dia tak nak pergi sekolah sebab belum birthday dia, jadi tak cukup lagi 5 tahun.
“Sekarang dia minta Cikna BMW dengan G Wagon pula baru nak pergi sekolah. BMW Cikna tahulah, G Wagon tu apa?”tulisnya.
@farhanazahra91

Hari tu alasan dia xnak g school sbb belom birthday dia so xcukup lagi 5 tahun , sekarang dia mintak cikna BMW dengan G wagon plak baru nak g school, bmw cikna tahu la , g wagon menatang hape weyh??? 😭😭😭#farhanazahra91 #fypγ‚· #fyp

♬ original sound – Farhana Zahra – Farhana Zahra

Hajat ditunaikan

Terbaharu, hajat kanak-kanak perempuan itu ditunaikan oleh ibu bapanya apabila kelihatan sebuah kereta mewah Mercedes-Benz G ClassΒ atau turut popular dengan panggilanΒ G-Wagon.

“Untungnya kau dik, G Wagon yang ini limited edtion. ! je dalam Malaysia,”tulis salah seorang tetamu yang hadir memeriahkan majlis sambutan ulang tahun kelahiran Nur Fatima.
@mamifaezaglowqueenz

hurm untungnyaa kau dik..g wagon yg ni limited edition..1 je dlm malaysia ni dik oii πŸ₯΅ #farhanazahra #cikna #birthday #gwagon

♬ suara asli – π™Žπ˜Όπ˜Ώπ™€π™’π™Šπ™† – sadewok

 

Rezeki, lain macam sungguh permintaan

Rata-rata warganet meluahkan rasa terkejut dan kehairanan dengan permintaan hadiah ‘birthday’ yang diminta kerana seakan tidak logik budak berusia lima tahun itu.

Sumber: TikTok @farhanazahra91, @mamifaezaglowqueenz

PERHATIAN:Β Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Continue Reading
Advertisement