Connect with us

#celeb

Hamil anak kedua, Mawar Rashid tak dapat sahut cabaran menari TikTok

Selepas anak pertama hasil perkahwinan dengan Raden Ahmad Faizal berusia setahun lebih, finalis Dewi Remaja 2015, Mawar Rashid dikhabarkan sedang hamil anak kedua.

Hamil anak kedua

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri Mawar menerusi Instagramnya yang memaklumkan bahawa mengalami alahan teruk sepanjang kehamilan kali ini.

Dia juga terpaksa menolak permintaan peminatnya untuk melakukan cabaran TikTok iaitu #Barbiechallenge kerana tidak berapa sihat ketika ini.

Tak dapat penuhi permintaan peminat

Dalam muat naiknya di Instagram juga, Mawar turut meminta agar orang ramai mendoakan kesihatannya yang tidak berapa baik kerana kerap kali loya.

Oleh itu dia meminta maaf kerana tidak dapat menunaikan permintaan peminat untuk melihatnya melakukan cabaran tersebut seperti yang dilakukan dalam Lathichallenge baru-baru ini.

View this post on Instagram

Nahhhh!! FINALLY… #LathiChallenge yang korang tertunggu2 ๐Ÿ‘ป tapi versi siam.. tulisan kat muka pun bahasa thai ๐Ÿ˜‚ . . . Sooo! Cerita sebalik video yang korang duk request siap merayu2 nak sgt Mekwa buat version Mekwa ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚cerita dia.. Mekwa and abang2 Mekwa Plan satu hari je nk buat video ni.. . . 4jam plan, 6jam shoot, settle kul 6 pagi ok๐Ÿ˜‚ edit 16jam weeiii.. . . Mekwa buat special sikit, pakaian traditional Indonesia ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ke pakaian traditional thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ . Sebab Mek kan HALF THAI. HEHEHHE . . Hasilnya!!!! Mekwa sendiri pon inlove gila, sumpah x pecaya boleh buat video camniiii..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Thanks to Abang Mekwa @eddyrafuanrashid , sebab tolong plan, Shoot and Edit video ni. 99% edit by him and 1% touch up edit by me ๐Ÿ˜ Aunty Mekwa, @icu_maryana tolong Adik pakaikan baju ni, buatkan rambut lah sampai aunty tido pukul 6pagi.. Susah and berat pulak nk pakai Baju Thai ni๐Ÿ˜… siap tolong tuliskan bahasa thai kat muka ๐Ÿ˜น mekwa tak reti tulis bahasa thai. Kikiki๐Ÿคญ And thank you gfan @arfanrashid tolong sewakan baju thai ni dalam masa satu hari g sewakan baju utk adikkk!! Thank you for making this happened guys . Blanje emoji sesuai kat Mekwa okay! And tag kawan korang yang been talking about this #lathichallenge . . Song Lathi by @sarafajira Video inspired by @jharnabhagwani . . Baju @mawarosehq #lathichallenge #lipsynchallenge #thaitraditional #makeup #viral #mawarose #makeuptutorial

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Tahniah Mawar untuk anak kedua

Sehubungan dengan khabar gembira itu, rata-rata warganet telah menzahirkan ucapan tahniah buat pelakon cantik kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang tersebut yang sedang hamil anak kedua.

Mereka jugam mendoakan agar Mawar diberi kesihatan yang baik dan bayi dalam kandungan membesar dengan sihat sehingga bersalin nanti.

Semoga cepat pulih dari alahan teruk

 

Semoga urusan dipermudahkan

 

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending