hubungi kami

Selebriti

Hubungan direstui ibu bapa dah putus, budak darjah 3 curang dengan lelaki lain?

Kisah percintaan pasangan kanak-kanak Duerra Mitilda dan Hezriq Shah menjadi bualan hebat netizen bulan lalu setelah dikatakan hubungan mereka direstui ibu bapa.

Malah Mitilda yang juga pelakon cilik tidak segan silu menayang teman lelakinya yang berusia 12 tahun itu di laman Instagram dengan melakukan pelbagai aktiviti bersama.

Terbaru, hubungan cinta pasangan tersebut dikhabarkan sudah berakhir dan membawa haluan masing-masing menerusi beberapa paparan skrin yang dimuat naik seorang pengguna Twitter.

“Jahatnya Mitilda tinggalkan Eriq..” – Peminat

“Buat apa nak sayang orang yang tak sayang kita..” – Eriq

Difahamkan, pelakon berusia sembilan tahun itu rapat dengan rakan artis yang sebaya sehingga menimbulkan rasa cemburu dalam diri Hezriq.

Asyik bergaduh je, akhirnya kami putus!

Selain itu, Eriq juga mengakui bahawa pelakon tersebut mungkin telah menemui pengganti baru iaitu pelakon cilik Nik Adam Mika di lokasi lakonan.

Miltida suka Nik Adam?

“Memang dengan Adam”

Menerusi Instagram Nik Adam, mereka berdua kelihatan sedang sibuk menjalani penggambaraan Runi dan Solah selain merakam video TikTok bersama.

Posting berkenaan menjadi bahan ketawa warganet yang sebelum ini sentiasa mengambil tahu perkembangan hubungan cinta kanak-kanak tersebut.

Kesian tapi nak gelak

Setia sampai kahwin konon

Best pulak kisah curang dorang ni

Aku ni pun ‘single’ lagi

Sumber : Twitter , Instagram

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement