Connect with us

#brandedcontent

Ikatan Mesra Raya, ubati air mata Syawal insan2 yang tak dapat balik kampung

Kalau sebut pasal raya, memang berkobar-kobar semangat nak balik kampung. Kat corong-corong radio pulak, asyik berputar-putar lagu ‘Oooooo~ Balik Kampung’. Makin terasa rindu kat saudara mara dan suasana di kampung.

Tapi sayangnya dah masuk dua kali Aidilfitri, situasi negara masih belum mengizinkan kita semua untuk pulang beraya. Kena ingat, pengorbanan ini demi keselamatan kita semua juga!

Tak semestinya beraya kat bandar ni sendu tau! Masih nak feel raya kat kampung tapi tak boleh rentas negeri? Ada satu tempat best yang kitorang nak suggest korang dengan family datang masa raya pertama nanti.

Jalin Ikatan Mesra Raya 2021 di Sunway Velocity Mall

Prihatin dengan situasi yang dialami terutamanya orang-orang di bandar, Sunway Velocity Mall beri pengalaman syok kepada para pengunjung untuk merasai kembali pengalaman pulang ke kampung.

Kalau macam ni,  takde kampung pun boleh feeling-feeling ada kampung sendiri.

Bertempat di Atrium Utama, Sunway Velocity Mall mulai 16 April hingga 16 Mei korang boleh merasai feel balik kampung ni sambil ber-shopping dengan tersayang dengan Ikatan Mesra Raya 2021 Sunway Velocity!

Dekorasi memang tiptop, klasik penuh nostalgia!

Nak bagi korang betul-betul feel macam ada kat kampung, replika jeti dan bot-bot memang macam ada di kawasan desa confirm buat korang ternganga!

Kenapa bot dan jeti? Sebab ia melambangkan perjalanan yang akan kita lalui untuk mengunjungi orang yang kita sayangi dan mengembalikan kenangan ketika kita meraikan perayaan ini.

Paling penting, dekorasi ni memang Instagramable dan perfect spot untuk korang ber-OOTD dan bergambar satu family masa raya nanti!

Pelbagai jenis snek, pakaian dan kuih muih turut dijual kat sekitar. Boleh beli, bawa balik rumah sambung beraya dan berkongsi dengan jiran tetangga. Panjang-panjangkan Ikatan Mesra Raya!

Bubur lambuk dan biskut special untuk riders semua sepanjang bulan puasa!

Sepanjang bulan Ramadan ini,  pihak Sunway Velocity Mall dengan Quaker Oats mengadakan program amal pengagihan bubur lambuk dan biskut khusus untuk menghargai para penghantar makan yang gigih memenuhi pesanan pelanggan sepanjang masa, tak kira situasi!

Abang dan akak-akak rider jangan lupa singgah Sunway Velocity Mall untuk claim makanan korang eh! Boleh lapik perut masa berbuka dengan ‘bubur lambuk’, cookies dan biskut stik!

Boleh bawa ke moreh terus ni…

Ajak family Berbuka puasa kat Sunway Velocity Mall mesti best!

Dah penat berjalan, puas shopping raya tetiba-tiba baru tersedar hampir masuk waktu berbuka puasa. Haaa dah alang-alang ada kat situ, ajaklah family berbuka puasa kat sana sekali-sekala.

Macam-macam pilihan restauran yang boleh lepaskan craving korang sekeluarga dan paling penting halal! Boleh terjah Dobuyo, The Manhattan Fish Market, Seoul Garden Hot Pot, 4Fingers, Chili’s Grill & Bar ataupun Johnny’s Steambot.

Bukan tu je, tak lengkaplah lepas makan takde pencuci mulutkan. Kalau macam tu korang boleh makan-makan desert di Dip & Dip, Baskin Robins, Haagen Dazs, Abu Ice (Shaved Ice Dessert), Cat & the Fiddle Cheesecake ataupun Chateraise (Japanese Dessert)

Pilih je mana satu berkenan di hati, sebab semuanya sedap-sedap!

Sunway Velocity Mall janji korang takkan pulang dengan tangan kosong.

Tak rayalah kalau tak dapat duit raya dari tuan rumah, kan?

Untuk jadikan hari raya korang lebih fun, para pengunjung yang berbelanja di Sunway Velocity Mall layak untuk menebus merchandise edisi terhad musim perayaan!

Sebelum terlebih excited membeli-belah, semak perkara-perkara ni dulu! Takut terlepas pandang:

  • Tahap 1:
    Belanja RM300 (RM200 untuk pemegang kad kredit HSBC) dalam 2 resit * untuk menebus baucar tunai RM10 F&B & Set Pakej Raya
  • Tahap 2:
    Belanja RM400 (RM300 untuk pemegang kad kredit HSBC) dalam 2 resit * untuk menebus Pouch Raya Upcycled edisi terhad dengan Raya Packet Set & baucar tunai RM10 F&B
  • Tahap 3:
    Belanja RM600 (RM500 untuk pemegang kad kredit HSBC) dalam 4 resit * untuk menebus Ikatan Mesra Plate Set & peluang untuk memutar roda serta memenangi baucar tunai bernilai hingga RM50 apabila anda mengumpulkan 300 mata Sunway Pals * & ke atas

Paling wow, popcorn percuma khas buat 500 ahli Sunway Pals terawal yang berjaya kumpul 100 mata Sunway Pals.

 

 

 

Benda baik, mestilah limited! Jadi, pastikan korang membeli-belah dan tebus reward awal-awal. Kalau lewat, takut habis. Jangan kata kitorang tak pesan!

Save the date, dari sekarang hingga 16 Mei 2021 je tau. Klik link ni kalau korang masih keliru dan nak lebih banyak informasi mengenai Ikatan Mesra Raya 2021.

Continue Reading
Advertisement

Trending