Connect with us

Selebriti

Ira Kazar akui tiada akaun palsu, minta isteri Azlan Komeng periksa telefon waktu ‘live’

Diterbitkan

pada

Banyak mendiamkan diri sejak kontroversi berkenaanya menjadi perbualan ramai, akhirnya isteri kepada pengarah tersohor, Ira Kazar bersuara mengenai dakwaan mempunyai akaun palsu.

Ira Kazar tiada akaun palsu

Menerusi siaran langsung isteri kepada pelakon Azlan Komeng iaitu Puan Nilam, Ira telah menjawab soalan daripada netizen yang meninggalkan komen bertanya perihal akaun palsu miliknya.

Ujar anak kepada pelakon senior, Kazar Saisi itu, dia tidak mempunyai fake account seperti yang didakwa dan meminta agar isteri Azlan Komeng memeriksanya sendiri sewaktu bersiaran langsung di aplikasi TikTok.

“Dekat mana aku buat akaun palsu? Cuba tengok telefon aku kak… Pantau sikit telefon aku kak,” katanya.
@fathfariha

Replying to @ms_iz

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ira Kazar ada satu telefon sahaja

Dalam pada itu, Nur Nilam yang berada di sebelahnya telah bersuara dengan mengiyakan kenyataan daripada Ira atau nama sebenarnya, Faghirah Fatini Kazaruddin, 28.

Dia memberitahu yang wanita berkenaan hanya mempunyai satu telefon bimbit sahaja dan meminta agar netizen tidak membuat sebarang tuduhan.

“Aku tahu Sarah orang baik… Ira pun orang baik. Cuma nak buat macam mana.
“Aku pegang telefon dia, Ira ada satu telefon sahaja,” jelasnya.
@fathfariha

Nampak sangat muka IK buat2 xkesah org kecam dia. Tu bahagian dia. Doa yg baik2 je la utk bhgn kita plak

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Datang nak belajar masak tomyam

Menurut Nurnilam lagi, Ira datang ke rumahnya bagi belajar memasak resepi tomyam dan kesempatan itu diambil untuk mereka membuat siaran langsung di aplikasi TikTok.

Video berkenaan telah dirakam dan dikongsikan semula beberapa pengguna TikTok termasuklah akaun dikenali sebagai fathfarihana.

“Ira tengah tunggu Sol (Syamsul) dia keluar sekejap tadi. Sol datang ambil nanti, dia balik lah. Ira datang rumah aku pun nak belajar masak Tomyam,” ujarnya.

Artikel lain: Ira Kazar kongsi resepi Sizzling Yee Mee, berjaya pikat hati warganet dengan masakan

@fathfariha

Replying to @πŸ…œπŸ…‘πŸ…’_πŸ…œπŸ…˜πŸ…‘πŸ…πŸ…’ πŸ•ΈοΈ nak belajar masak tomyam katanya sol nak makan

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Untuk rekod, kisah rumah tangga Syamsul Yusof dan Ira Kazar menjadi topik perbualan netizen selepas pengarah berkenaan mengakui sudah menikahi wanita tersebut menerusi satu posting di media sosial pada Januari 2023.

Ira dikecam hebat netizen memandangkan dituduh menjadi orang ketiga dalam rumah tangga suaminya dengan pelakon, Puteri Sarah Liyana.

Pada 14 Jun 2023, Puteri Sarah san Syamsul sah bercerai talak satu selepas sembilan tahun bernikah dan dikurniakan dua orang cahaya mata.

Sumber: TikTok fathfarihana

PERHATIAN:Β Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Continue Reading
Advertisement