Connect with us

#celeb

Isa Khan tak keruan Risteena ‘hilang’ 30 minit, tapi adik pula kecoh isu pukul isteri

Di media sosial sekarang, berlegar-legar cerita mengenai betapa sayangnya aktor Isa Khan terhadap tunangnya, pelakon cantik Risteena.

Sehinggakan, Isa Khan menjadi panik selepas dia tidak dapat menghubungi Risteena yang tercinta selama 30 minit, membuatkan dia bergegas ke rumah tunangnya.

Abang sayang sangat dekat tunang

Namun, dalam pada Isa Khan tular dengan kisah cintanya bersama Risteena, adiknya, Aliff Alli Khan, kini sedang heboh diperkatakan mengenai kes memukul bekas isterinya.

View this post on Instagram

Semalam saya hilang sekejap setengah jam, tunang saya fikir saya kena culik, ragut or something bad happened. . Semalam drive balik dari rumah dia, memang tak tengok phone. Selalunya sepanjang perjalanan memang akan cakap phone sampai dah sampai rumah. Tapi semalam kebetulan kereta polis banyak, and tak sempat nak ambik phone dalam beg pun untuk tengok. Tak sangka hilang setengah jam pun tunang saya dah risau macam tuπŸ˜‹ . Sampai je kat rumah, baru tengok phone. Missed calls tak payah cakap la berapa banyak πŸ€¦β€β™€οΈ Tengok-tengok tunang saya dah sampai dah kat bawah rumah. Macam tak percaya langsung sebab baru sangat je masuk rumah. 10 minit je datang dari Cheras ke Gombak. Siap datang dengan his sister and Qirin. πŸ€¦β€β™€οΈ Kesian diorang! . Memang kena marah terus la lepas tu. Apa lagi πŸ€¦β€β™€οΈ Takpe, sekurang-kurangnya saya tahu kalau saya hilang, awk akan cari sayaπŸ˜› Myhero! . So kalau sesiapa ada niat nak buat bukan-bukan kat I, lupakan saja ya. Nanti korang kena berdepan dengan tunang saya yang garang ni πŸ˜„ . To my tunang, saya rasa selamat since awak jaga saya. Tak boleh bayangkan kalau awak takde πŸ₯Ί My parents dah boleh harapkan awak 🌹 . I love you, sayang. Cinta hati saya πŸ™‚

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

Adik pula kecoh kes pukul isteri

Menerusi laporan Gempak, Aliff Alli Khan didakwa melakukan keganasan terhadap bekas isterinya, Aska Ongi ketika wanita itu sedang berbadan dua.

Media Indonesia memaklumkan, adik kepada pelakon itu telah didakwa atas kesalahan mengasari bekas isterinya sehingga menyebabkan kecederaan.

Bekas isteri pertama pun pernah kena pukul

Aska mengeluarkan kenyataan kepada media, bahawa Aliff yang juga pelakon di Indonesia, merupakan seorang pemabuk. Malah, Aliff juga didakwa pernah mengasari bekas isterinya yang terdahulu, Nora Alexandra.

“Ya, dia dianiaya oleh suami yang juga seorang pemabuk. Aliff juga pernah melakukan hal yang sama (berkasar) kepada isterinya, Nora Alexandra sebelum ini…”

Difahamkan, bekas isteri pertamanya, Nora Alexandra, akan membantu Aska memberikan keterangan berhubung perkara tersebut.

Aliff dan Aska mendirikan rumah tangga pada 19 Disember 2018 dalam sebuah majlis tertutup di Bali, Indonesia dan mempunyai seorang anak perempuan bernama Alyssa Ismillah Khan.

Sumber : Gempak

Continue Reading
Advertisement

Trending