Connect with us

#celeb

Isteri bersalin awal, Aliff Syukri timang anak kelima

Isteri kepada usahawan dan penyanyi Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid selamat melahirkan bayi perempuan seberat 2.8 kilogram petang semalam.

Berita gembira tersebut dikongsi pasangan terbabit di laman Instagram masing-masing dengan memuat naik posting tanpa mendedahkan wajah cahaya mata kelima mereka itu.

Tak cukup hari lagi, anak abah dah keluar

Menurut Shahida, pada mulanya beliau datang ke hospital bagi melakukan pemeriksaan tetapi doktor memberitahu bahawa pintu rahim sudah mempunyai bukaan dan perlu ditahan dalam wad.

View this post on Instagram

Assalamualaikum baby hajah mama!!! Kawan mama dalam perut masa pergi haji hari tu!! lahir semalam 19/12/19 (Aura 19 tu Masya Allah) 😅 . Alhamdulillah dah selamat bersalin petang semalam…37 minggu tepat2…..asalnya nak datang checkup biasa je tapi bila Dr cek tgk dah ada bukaan……terus la masuk wad…..terima kasih pada yg mendoakan saya… . Pukul 3 petang nanti saya akan posting music video lagu ‘Haruman Syurga’ boleh tgk full video dari sebelum masuk labour room sampai la keluar dan muka baby sekali ya Pukul 3 petang di Youtube Channel TV Terlajak Laris! . Lepas tu nak bgtau kami belum buat sebarang acc Instagram utk baby baru ni..yg ada tu fake acc sahaja ya…

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

“37 minggu tepat2. Asalnya nak datang checkup biasa je tapi bila Dr periksa tengok dah ada bukaan. Terus la masuk wad,” tulisnya.

Pasangan itu juga mencipta sebuah lagu istimewa berjudul Haruman Syurga berserta muzik video untuk bayi berkenaan yang akan dimuat naik di Youtube petang ini.

Posting wanita berusia 34 tahun itu dihujani ucapan tahniah daripada netizen atas kelahiran bayi tersebut serta ada juga yang tidak sabar melihat anaknya.

Alhamdulillah tahniah datin!

Selamat berpantang

Tak sabar nak tengok muka baby

Tengok pun dah tau comel

Pasangan tersebut berkahwin pada Ogos 2007 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Ammar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham dan Yusoff Al Qardawi.

Sumber : Aliff Syukri , Shahida Rashide

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending