hubungi kami

Viral

Jadilah superhero sebenar! Borong komik ‘favourite’ sambil beramal di POPULAR

Tipulah kalau kecil-kecil dahulu tak suka baca komik. Bahkan sampai dewasa pun masih ada yang ‘ketagih’ baca buku komik kan?

Bukan susah pun nak cari komik ni.

Antara yang menjual komik serta menjadi tempat lepak sambil belek-belek komik terbaru sudah tentu di kedai buku POPULAR dan HARRIS.

Elok sangatlah tu, sekarang ni Kempen Karnival Komik @ POPULAR telah kembali tau. Kempen ini pernah dijalankan dan memang mendapat sambutan hangat.

Kali ni, pihak POPULAR dan HARRIS telah menambah satu lagi elemen yang pasti buatkan ramai tersenyum tiap kali membeli komik kegemaran.

Mana tidaknya, dalam kita teruja mendapatkan komik terbaru, kita juga dapat beramal!

Macam mana pula tu?

Jadi, pihak POPULAR menjemput korang semua untuk membeli komik kegemaran di mana-mana kedai POPULAR/ HARRIS  kerana setiap 10% daripada pembelian tersebut akan digunakan untuk membeli alat tulis rakan-rakan yang memerlukan.

Tak hanya itu, korang juga akan menerima rebat sebanyak 10% dari setiap pembelian komik berbahasa Melayu ataupun Inggeris.

Nak tahu apa yang lagi best?

Korang yang suka sangat baca komik ni mesti suka kumpul item-item limited dari komik favourite korang. So, korang boleh je  dapatkan poster edisi khas Kadokawa Gempak Starz (KGS) bersaiz A2 secara percuma. Caranya? Cuma perlu beli empat buah buku komik KGS sahaja ok!

Ataupun, korang boleh dapatkan satu set pelekat dengan hanya membeli dua buah buku komik “Plants Vs Zombies”. Mudahkan?

Ehh kejap!

Tak hanya itu tau, di POPULAR juga terdapat tawaran istimewa untuk alat tulis dan produk Gajet & IT seperti A&S Superhero True Wireless Earphones, Fantech HG20 (Sakura) Gaming Headphone serta banyak lagi. Bestnya!

Bukan susah pun nak jadi members

Lepastu, kalau korang nak jadi POPULAR members dan nikmati pelbagai potongan harga, korang boleh je mendaftar atau perbaharui kad keahlian di Karnival Komik.

Nak daftar pun bukan susah sangat, dengan berbelanja sebanyak RM50 atau membeli dua buah buku komik bahasa Melayu dan Inggeris di karnival komik, anda dah boleh menjadi members  selama 3 tahun, sekali gus mendapat Baucar Tunai bernilai RM8.

Atau…

Korang tetap boleh nikmati Baucar bernilai RM5 dengan cara mendaftar or memperbaharui keahlian POPULAR selama 1 tahun sahaja.

Ada aktiviti2 lain juga

Selain itu, ada juga aktiviti-aktiviti menarik buat kanak-kanak yang pasti akan membuatkan mereka gembira!

Pertandingan mewarna kanak-kanak, pertandingan ‘cosplay’ kanak-kanak, penampilan artis-artis komik seperti Kaoru, Black Jellyfish, Ernest Ng, LoongNeck dan lain-lain. Terdapat juga maskot kegemaran  seperti Ana Muslim, Candy Meow & Froggy, Geronimo Stilton, Thea Stilton dan sebagainya di kedai buku POPULAR/HARRIS terpilih! Untuk maklumat terperinci boleh layari www.popular.com.my/news.php.

Seronok sangat!

Jadi, tunggu apa lagi, jomlah sertai semua aktiviti yang dijalankan dengan berkunjung ke POPULAR atau HARRIS. Sambil-sambil tu, bolehlah menjadi ‘hero sebenar’ dengan beramal membantu rakan-rakan yang memerlukan untuk merasa menggunakan alat tulis baharu!

POPULAR turut mengadakan ‘Promosi Istimewa! Hari Kebangsaan’ bermula sekarang sehingga 11 September 2022 dengan menawarkan pelbagai promosi menarik antaranya ialah Ganjaran Slip Diskaun 20% bagi semua produk khas untuk ahli POPULAR. Tunggu apa lagi, jom daftar sebagai ahli POPULAR atau perbaharui keahlian anda sekarang!

So, kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut, boleh terus layari laman web POPULAR ataupun search je Facebook.

Kami tunggu korang disana ya!

 

Sambung Baca
Advertisement